✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, September 4, 2014

Bio Seleza Feminine Pad Selesaikan Masalah Wanita

As-Salam


Pad Feminin BioSeleza Selesaikan Masalah Wanita | Dengar cerita sekarang kecoh banyak jenis pad yang boleh menyebabkan kanser. Sampai seram juga uzu nak guna pad jenama lain.

Sekarang ni kanser serviks merupakan kanser kedua yang bahaya untuk perempuan. Kenapa terjadinya kanser serviks. Dari pad yang kita pakai lah..

Another common problem wanita, keputihan, gatal, berbau, radang rahim, ketidaksuburan, vaginitis, cervicities etc. Sebab tu pad is one of the factor that cause it. 

So, uzu pun dengar cerita Bio Seleza Feminine Pad  ni macam elok juga sebab diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dengan berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran.


4 kebaikan utama Bio Seleza Feminine Pad :
- dapat membasmi kuman.
- fungsi penyahbauan.
- menyelaras fungsi fisilogi tubuh badan.
- melegakan masalah sakit puan.

BioSeleza menggunakan teknology moden yang terdapat ciri-ciri ini :
  • Teknologi Bio Velocity - Membekalkan oksigen & tenaga Bio Velocity (BV) yang menyeimbangkan tenaga elektromagnetik  kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid. BV adalah sejenis tenaga tulen dan semulajadi dari matahari, aliran tenaga ini menyeimbangkan elektromagnetik (medan tenaga biology) seluruh badan manusia.
  • Nano Silver - untuk membasmi kuman, 99.99% bakteria dan menyingkirkan bau.
  • Ion Negative - membunuh bakteria pada organ intim wanita, membantu keseimbangan hormon badan.
  • Far Infrared Rays (FIR)  - untuk melancarkan peredaran darah.
So bila pakai Bio Seleza Feminine Pad ni, takda lagi masalah, keputihan, kekuningan, kehijauan, haid tak stabil, vagina gatal2 & berbau, masalah hormon, sukar hamil, pening dan kurang tenaga ketika haid.

Lelaki pun boleh pakai juga tau ! Boleh membantu dalam masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR.

Bio Seleza Feminine Pad sesuai tuk sapa?
  • Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
  • Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin
  • Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR

Kegunaan lain :
  • Letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
  • 'kool fever' semasa demam 
  • Tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
  • Koyok untuk melegakan kesakitan sementara

Haaa so dengan Bio Seleza Feminine Pad , masalah setel ! So dengan penuh yakin percaya tanpa ragu-ragu uzu guna kan produk ni. Alhamdulillah sangat membantu. Berminat nak dapatkan Bio Seleza Feminine Pad , boleh contact details kat bawah ni ye !

Mashitah Nur 017-6433926
Instagram: @mashi_awesome
Personal FB: Mashitah Nur


8 comments:

Ena's Stories said...

byk jugak kelebihan produk ni...best jugak

Sukma Haron said...

menarik...banyak kegunaannya....

mashitahnur said...

Betul. Memang banyak kebaikan dan kelebihannya. Better safe than sorry.

Jom dapatkan dengan harga istimewa Merdeka sehingga 6 September ni! :)

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni, thanks for sharing uzu...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ada dengar juga pasal tuala wanita yang ini bagus.. nanti nak cuba... Takut juga bila dengar hal kanser kanser ni

Mimi Azirah said...

info yg bgus..boleh cri nih

Nadia Johari said...

tak pernah dengar lagi pasal pad ni

Rosmiza Ali said...

Selain bio seleza ni ada lagi satu pad yg selamat mcm ni.. Lupa dah akak nama apa.. Pakai kejap ari tu pastu tukar blk pad biasa.. Huhu.. Sebab ada gel.. Akak tak suka sgt pad yg ada gel ni, susah nak basuh.. Bio selesa ni ada gel2 tu tak uzu?
Rosmiza Ali Official Blog™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com