✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari : 5 Perkara Yang Anda Rindukan #day17

As-Salam

Cabaran 30 Hari : 5 Perkara Yang Anda Rindukan #day17 | Oh maaf busy lah uzu lately. Ok bersambung cabaran 30 hari. Apa benda la yang uzu rindukan ?

1. Of coz rindukan arwah ibu yang dah lama meninggal masa umur uzu 15 tahun, form 3 time tu. Masa saat terakhir uzu takda di sisi. Lambat beberapa minit je. Tapi teringat malam sebelum

2. Rindu ayah yang jauh kat sabah. Rindu adik beradik. Rindu kazen-kazen. Rindu saudara mara. Rindu rumah. Rindu nak jalan-jalan. 

3. Rindu nak naik gunung kinabalu lagi.

4. Rindu bed time story dengan kazen-kazen kat kampung. Sesi meluahkan perasaan sebelum tidur. Bahagia, duka, gelak tawa semua dikongsi bersama. Dah rapat dari kecik lagi sampai sekarang.

5. Rindu kawan-kawan sekolah. Rindu BFF.. Rindu kawan poli. Semua kawan uzu rindu.

ok lah tu je benda yang uzu rindu. Korang lak rindu apa? Nanti uzu baca blog korang eh yang ada update pasal ni. bye Salam

6 comments:

Dzureen Darwis said...

Rindu my family kat semenanjung :(

Yan Ty said...

Selalu sedekahkan AlFatihah buat ibu ye Uzu.

Farrah MF said...

Al-fatihah buat arwah ibu Uzu. Moga dia tenang di sisi-Nya.

Precious Cla said...

Menulis boleh mengubati rasa rindu ituuuuu hehe

Azhafizah Md Nor said...

rindu yang susah nak digambarkan..

Rosmiza Ali said...

Rindu nak naik Gunung Kinabalu lagi sekali gak.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com