✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 12, 2014

Cabaran 30 Hari : 5 Wishlist Anda #day12

As-Salam

Cabaran 30 Hari : 5 Wishlist Anda #day12 | Sibuknya 2 hari ni. Tak sempat nak update "Apa yang ada di beg anda" dan "Kenangan lucu zaman zaman kanak2" .. Nantilah update kalau ada masa :D Jom baca wishlist2 uzu..

1. Nak jadi Blogger Berjaya : Yang boleh dapat hasil pendapatan sendiri melalui blog. Tak payah nak kerja ngan gomen ke, nak kerja ofis ka. 

2. Nak jadi lecturer : Kalau wishlist yang atas ni tak berjaya, Lecturer adalah cita-cita buat masa ni

3.  Nak ada kereta sendiri : Ta payah menyusahkan orang lain naik hantar , nak jemput kita p event ka, p situu ka, p sini ka.. Ta habiskan duit tuk naik teksi. Glurp  ^^v

4. Nak tinggi dan kurus. Teringin lak nak jadi model muslimah gitu hahahahahah :D

5. Nak kahwin weii nak kahwin . Ada tak nak kahwin ngan uzu? Meh meh masuk meminang :D

Tu je lah kot wishlist uzu. Sebenarnya banyak lagi. Tapi apasal 5 ja kena mintak? Hahaha. Ok lah. Nak tulis panjang2 pun bukan orang baca. Hehe. bye Assalamualaikum.


12 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga apa yg uzu wish tercapai

tarmizi said...

good luck untuk awak hehe...

Hafiz Hafizol said...

Uzu bukan awak dah ade bf ke? pegi suruh dia minang awak cepat-cepat hahahahaha... =P

Farah Waheda Wahid said...

nak kurus tu akak pun nak uzu...he he he...

Yatie Fizzy said...

yang no 5 tu akan doakan cecepat tertunai ya haha ...

Fuza Musa said...

Amin

Mama Myja said...

Semoga wishlist tercapai.. hehe

fayreen mizan said...

All the best ya, Uzu :)

Miela Asmila said...

Amin moga semuanya tertunai dengan crpat ya

Mardiah Diana said...

Semoga apa yang di impikan akan tercapai yer dik Uzu....

Illya Farhana said...

Semoga impian uzu tercapai

Rosmiza Ali said...

Akak nak lesen weyh nak lesen.. Boleh bwk geng blogger gi berjimba.. Takdelah duk terperuk je kat umah tgk org gi event.. Hubby pun dah boleh berehat2 duk sebelah jer klu gi memana.. Biar cik puan bini lak jadi driver.. Huhu.. T_T
Rosmiza Ali Official Blog™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com