✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, September 24, 2014

Emas Putih Dalam Majalah Maskulin

As-Salam

Emas Putih Dalam Majalah Maskulin | Actually dari  3 hari lalu lagi ada yang bagitau muka uzu dalam majalah. Uzu tanya, majalah apa? Dia kata majalah maskulin. Ohh okay. Buat derk..

Tadi p kedai, baru teringat pasal maskulin tu, uzu pun cari la. Nasib baik ada. Tapi pelik la. Ni kan majalah kaum lelaki. Hahaha.





Ni trip memancing kat Perak hari tu. Artikel ni pun ada kat majalah umpan jugak. Hmm Apa pun tq kepada Mr.Jocko sebab beri peluang uzu p Perak hari tu. Ok lah. Tu je. Salam. Nak tido.zzzzz


18 comments:

Mila Hilas said...

gudnite

Rebellioncute Mischievous said...

wah mancing pancing memacing nampak...
nyte jugak..

Fuza Musa said...

wah masuk majalah...glamer...

tarmizi said...

untunglah masuk majalah.. good nite..

Dkna Abza said...

hahaaa.. maskulin pon ok la tu.. pasni masuk majalah lain pulak.

Cik Nadz said...

maskulin tu..hehe. btw, congrats..

Norhana Marsom said...

bestlah die...dapat masuk majalah maskulin cover zul arifin lagi...tahniahhh

Harith Iskandar said...

hehe glamour sekejab ;p

Marou Apple Hijau said...

a ha, perasan hari tu time belek maskulin ni..

zarulfarhana said...

Dpt masuk majalah... OK tue

Iqbal Abdullah said...

fotographer tu berkenan ngan orang comel la tu...hehe

Azfar Z Azland said...

Fuyooo. Rugi semalam tak bergambar dengan Uzu. Huhuhu. Congratss bukan senang wanita nak masuk Majalah Maskulin. =)

Azney Shamsuddin said...

Fuyooooo hebat la uzu hehe

Miela Asmila said...

Tahniah...

young girl said...

huyooo masuk maskulin pulak

mustika pena said...

wahhhh.... lain benor tu...hehehehe

Nadia Johari said...

hahaa..okla tu..kan jadi maskulin

miminadam said...

kak uzu memang debak ! selalu masuk magazine. keep it up

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com