✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, September 20, 2014

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari di Agrofarmstay Melaka #day1

As-Salam

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari #day1 | Yeahh ni lah yang paling uzu tertunggu-tunggu sebab ni kan aktiviti yang berkumpulan dan melibatkan keluarga kelab blogger ben ashaari.






Semalam kami ada ice breaking, sesi kenal mengenal, sesi mengenal lebih lanjut mengenai Agrofarmstay Melaka yang mana tempat ni sangat menarik. Macam-macam ada. 

Pada lewat malam pula , kami ada meeting kelab yang mana membincangkan perkara-perkara tertentu untuk penambahbaikan kelab sendiri. Wow terbaikk beb ! 

Apa pun, uzu sangat have fun kat sini. Boleh tenangkan fikiran, beriadah bersama rakan-rakan blogger yang lain. Hehe ok waiting for next entry. Salam.


17 comments:

Myzramz said...

Bestnye...

irrayyan said...

I is jeles you! Syoknyerr

Mila Hilas said...

wah..dhsytnye siap ad familyday...

Miela Asmila said...

Bestnya...lain kali nak join boleh....seronok lak berblog

Nazlee Ismail PCL said...

Okay Uzu , salam utk semua..hepi hipo kat sana.

Etuza said...

wah best tu..rasa sungguh seronok tahnia dpt tips berrblog..

Marou Apple Hijau said...

seronoknya uzu. jangan lupa update cepat cepat aktiviti family day ni

Mia Kassim said...

Seronoknya... :D

Que Haidar said...

Bulan 12 nk gi cni gak. Family day ;)

Dalia said...

wah syoknyaaaa!

Nadia Johari said...

Syokla diaa...jeless

Maria Firdz said...

Wah... Bestnya..

Nieyna Zainal said...

best nyeeee .. enjoyyy :D

Engku Muzahadin said...

Bestnyer...

Delimasari said...

enjoy

AMIIZAA said...

cantiknya rumah kasut tu....suka tgk:)

Rosmiza Ali said...

Semoga #KBBA berjaya membawa nama blogger Malaysia ke mata dunia.. Amin.. ^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com