September 20, 2014

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari di Agrofarmstay Melaka #day1

As-Salam

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari #day1 | Yeahh ni lah yang paling uzu tertunggu-tunggu sebab ni kan aktiviti yang berkumpulan dan melibatkan keluarga kelab blogger ben ashaari.






Semalam kami ada ice breaking, sesi kenal mengenal, sesi mengenal lebih lanjut mengenai Agrofarmstay Melaka yang mana tempat ni sangat menarik. Macam-macam ada. 

Pada lewat malam pula , kami ada meeting kelab yang mana membincangkan perkara-perkara tertentu untuk penambahbaikan kelab sendiri. Wow terbaikk beb ! 

Apa pun, uzu sangat have fun kat sini. Boleh tenangkan fikiran, beriadah bersama rakan-rakan blogger yang lain. Hehe ok waiting for next entry. Salam.


Share:

17 Sila Komen:

Unknown said...

Bestnye...

irrayyan said...

I is jeles you! Syoknyerr

mila said...

wah..dhsytnye siap ad familyday...

Unknown said...

Bestnya...lain kali nak join boleh....seronok lak berblog

PCL said...

Okay Uzu , salam utk semua..hepi hipo kat sana.

Etuza said...

wah best tu..rasa sungguh seronok tahnia dpt tips berrblog..

budakbandunglaici said...

seronoknya uzu. jangan lupa update cepat cepat aktiviti family day ni

Mia Kassim said...

Seronoknya... :D

Que said...

Bulan 12 nk gi cni gak. Family day ;)

Dalia Hassan said...

wah syoknyaaaa!

Nadia Johari said...

Syokla diaa...jeless

Maria Firdz said...

Wah... Bestnya..

Nyna nieyna said...

best nyeeee .. enjoyyy :D

Engku Muzahadin said...

Bestnyer...

Delimasari said...

enjoy

AMIIZAA said...

cantiknya rumah kasut tu....suka tgk:)

Kekzamanis said...

Semoga #KBBA berjaya membawa nama blogger Malaysia ke mata dunia.. Amin.. ^_^