✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 30, 2014

Hadiah Special Untukku Dari Pelakon Raja Ema

As-Salam


Hadiah Special Untukku Dari Pelakon Raja Ema | Wahh bila dapat hadiah ni, memang tersenyum dah hati girang. Mana tak nya.. Pelakon kot tu ! Haaa ...

Hari tu lagi kak Raja Ema ni bagi hadiah. Nak tau apa? Hahaha dia bagi baju tidur tau ! Ianya salah satu dari koleksi yang ada di online shop @rajaemasleepwearcollection sendiri..Ingatkan dah senyap dari industri hiburan tapi sebenarnya menjalan bisnes baju tidur..


Tapi kan, nak kata hadiah? Takde lah hadiah. Memang dia bagi beberapa blogger masa kat Sidang Media OMG Fest hari tu.

Time waktu uzu taip entry ni, kebetulan pakai baju tidur dari kak Raja Ema ni. Selesa juga. Jenis kain satin . Warna pun ceria. Hehe. Apa pun thank you kak Raja Ema !! Semoa bisnes running smoothly :)

9 comments:

young girl said...

wah, cantik baju k.uzu

Siti Rohaida Yusof said...

hamboii..cantiknya..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum..EP,

best nyer dapat hadiah daripada pelakon raja ema... Tahniah yer...

mselim3

pls: bukan senang pelakon nak bagi hadiah ..

Suhaily ahmad juffri said...

Bestnya dapat hadiah dari raja ema, mesti cantik kan baju tu

http://www.elnaomie.net

jamian sarif said...

belum berkesempatan nak terserempak dgn uzu lagi nih...

Mila Hilas said...

ok lah tu dpt free :)

Azhafizah Md Nor said...

cantik baju tu..rare corak dia..bestlah dapat hadiah dari retis

Miela Asmila said...

Cantik cetia je watnanya

Fatanah Khirizan said...

wah,untunglah.. :) comel je baju tu ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com