September 30, 2014

, , , ,

Hadiah Special Untukku Dari Pelakon Raja Ema

As-Salam


Hadiah Special Untukku Dari Pelakon Raja Ema | Wahh bila dapat hadiah ni, memang tersenyum dah hati girang. Mana tak nya.. Pelakon kot tu ! Haaa ...

Hari tu lagi kak Raja Ema ni bagi hadiah. Nak tau apa? Hahaha dia bagi baju tidur tau ! Ianya salah satu dari koleksi yang ada di online shop @rajaemasleepwearcollection sendiri..Ingatkan dah senyap dari industri hiburan tapi sebenarnya menjalan bisnes baju tidur..


Tapi kan, nak kata hadiah? Takde lah hadiah. Memang dia bagi beberapa blogger masa kat Sidang Media OMG Fest hari tu.

Time waktu uzu taip entry ni, kebetulan pakai baju tidur dari kak Raja Ema ni. Selesa juga. Jenis kain satin . Warna pun ceria. Hehe. Apa pun thank you kak Raja Ema !! Semoa bisnes running smoothly :)

Share:

9 Sila Komen:

iuzira said...

wah, cantik baju k.uzu

kisah si dairy said...

hamboii..cantiknya..

mselim3 said...

Assalammualaikum..EP,

best nyer dapat hadiah daripada pelakon raja ema... Tahniah yer...

mselim3

pls: bukan senang pelakon nak bagi hadiah ..

El Naomie said...

Bestnya dapat hadiah dari raja ema, mesti cantik kan baju tu

http://www.elnaomie.net

edisi said...

belum berkesempatan nak terserempak dgn uzu lagi nih...

mila said...

ok lah tu dpt free :)

Azhafizah MN said...

cantik baju tu..rare corak dia..bestlah dapat hadiah dari retis

Unknown said...

Cantik cetia je watnanya

Fatanah Khirizan said...

wah,untunglah.. :) comel je baju tu ;)