September 23, 2014

Kejutan Di Hari Lahirku !

As-Salam

Kejutan Di Hari Lahirku ! | Ewahhh dah genap 24 tahun lah uzu ! Happy Birthday uzu ! Semoga Allah panjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Alhamdulillah uzu masih bernafas dimuka bumi ini untuk tahun yang ke24 . 


Yang buat uzu terharu sangat-sangat, uzu dapat kejutan dari geng-geng #kelabbloggerbenashaari pada tepat jam 12 tengah malam, 21 september 2014 di bilik karaoke Agrofarmstay Resort.

Tengah kusyuk layan kawan lagi karaoke, tetiba lagu berhenti 3 saat dan terdengar nyanyian lagu birthday dari mereka. Well, uzu tersenyum dan tersengih-sengih uzu malam tu. Tak lupa juga belated birthday untuk Najeeb & Faizal Fredley .


Dan uzu berterima kasih pada yang wish birthday kat facebook, kat insta, kat wasap dan kat mana-mana lah. Korang semua memang terbaik ! Tq sangat-sangat ! Love u all #kelabbloggerbenashaari !

p/s : Jom follow ig @kelabbloggerbenashaari kat dijemput terjah web rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari . Banyak aktiviti kami yang sangat menarik ! ^^v

Share:

20 Sila Komen:

Unknown said...

wahh surprise sgt...:)

Ben Ashaari said...

Padahal nak nangissss.. Hahaha..

Nadia Johari said...

yeaahhh dah tua dh..hehehe

Unknown said...

Happy sweet 24.Muda belia lagi ni..hihi

Lya Akif Imtiyaz said...

Makin comel la lps nie..hehehe...

Nyna nieyna said...

hahaha wish kat whatsapp je hahahahaha

Cik Nor said...

hepi bestday uzu..:)

NinaAz said...

waaaa.. syoknya dpt kejutan . hee

Miss Moon said...

happy belated birthday dear

Unknown said...

hepy besday :)

::EIDA:: said...

uzu yeayy dah makin bertambah umurnyaaaa ;))

Kekzamanis said...

Happy belated birthday Uzu.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Shida Radzuan said...

tahniah uzu dsambut diklngan org2 kuat blogger hehee :)

happy belated befday dear :)

Unknown said...

hepi bezday uzu.. :)

Azlina said...

bestnya surprise tu...

Maria Firdz said...

Selamat hari lahir uzu..

AMIIZAA said...

bestnya ada surprise utk cantik manis ni:)

nurul aqidah azahar said...

hepy besday,,,so terharu kan...hehhehe

Ein Farah said...

selamat hari lahir uzu :)

Umie Amirain said...

Selamat hari lahir uzu..^_^