September 18, 2014

, , , , ,

Lunch Date With Syarif Sleeq di Sunway Piramid

As-Salam

Lunch Date With Syarif Sleeq di Sunway Piramid | Hari selasa hari tu, uzu ke Sunway Piramid sebab dapat invite dari tonton tuk lunch date dengan si kacak Syarif. Gila nak tolak? Sleeq kot ! Nak pengsan je . Haha so uzu ajak lah beberapa blogger tuk join sekali. 



Lunch date kami ni kat Johnny Rocket kat Sunway Piramid. Betul-betul kat depan kepala singa tu. Yang bestnya Johnny Rocket ni, selang 30 minit pekerja mereka akan memasang lagu dan semua pekerja menari ikut lagu. Haha. 1st time tengok wei. Best juga. Rasa nak ikut menari je.


Selain dari blogger, media, beberapa pemenang contest Sleeq pun turut hadir memeriahkan lagi majlis. Sebenarnya ia juga sempena ulang tahun yang ke-4 dan sempena 4 juta pengguna yg berdaftar ! Wowww keep it up tonton! Uzu pun memang tiap hari bukak tonton tau !

Tonton juga ada siri web baru tau , Hanya Satu yang tampilkan Syarif sendiri..Korang boleh la buka tonton. Dah start cerita tu dari 15 September sampai lah 17 October, setiap Isnin - Jumaat jam 12 tengahari. 

Thanks Syarif atas layanan yang sangat baik. Syarif ada record video tau tuk pembaca blog uzu, haa meh terjah SINI . Dan yang paling penting ialah selfie bersama. Tq sebab tersangat sporting ! Oklah. Tu je. Hehe. Nak tido dulu. Nak mimpi Syarif kejap lagi .. Assalamualaikum :)




Share:

18 Sila Komen:

Illya LeYa said...

Bestnye uzu..

INNANIE ARIFFIN said...

Ramai jugak kawan-kawan blogger yang dijemput! :) enjoy

Hanachie said...

Bestnya!! ^_^ comel lah gamabar kak uzu degn abang sharif!

mila said...

hensemnye.hehhe..yg ni xnak kwen lg ke? ekeke

Unknown said...

bestnye...!!

Nuriesya Nadia said...

Jeles ! Eh. Tetiba. :P

Naomie Liocc said...

bestnya! tak dpt kena invite pun dri tonton. huhu. :p

budakbandunglaici said...

sangat seronok!

Nyna nieyna said...

jeles teramat ni rasa :'( :'(

Farah Waheda Wahid said...

wah siap wefie lagi tu...

Engku Muzahadin said...

Wah, untnglah!

sHaRiNa eLyaNa said...

hensem gilak dia ni hahha

Azhafizah MN said...

bestla makan dengan retis..

Azwar Syuhada said...

Seronok dapat jumpa kak uzu..hehehe

Nadia Johari said...

bestnyaaa

I am LZ said...

Salam ziarah Uzu aka Emas Putih..

Seronok baca entry you dating dengan Syarif Sleeq dan tetiba teringin pulak nak pi makan kat Johnny Rocket tu.. Sounds fun.. ^_~


Kekzamanis said...

Hensem betul la Syarif ni.. Tinggi pulak tu.. Bestnya kalau dapat join skali..
Rosmiza Ali Official Blog™

Unknown said...

Best la boleh jumpa depan-depan kan!