✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, September 25, 2014

Menikmati Keindahan Colmar Bukit Tinggi Bersama Blogger

As-Salam

Menikmati Keindahan Colmar Bukit Tinggi Bersama Blogger | Inilah tempat yang uzu tersangat-sangat nak p start tahun lalu lagi. Tapi tunda punya tunda sampai dah setahun, haaa akhirnya, dapat pegi juga. Well said. Teruja gila uzu tengok keindahan colmar bukit tinggi ni. Serius ! Uzu p ngan Nina Sakinah, Tya Salmid & Mukmin. Kami berempat je.











Sebenarnya, ada beberapa tempat yang kami tak terpegi, boleh pula kami direct balik. Tapi lagipun time tu nak hujan. So sekejap ja kami jejalan area colmar ni. Macam USS tau ! Tapi USS 10x ganda besar dari tempat tu. Hihi apa pun, uzu sangat puas hati. Dapat pegi dengan geng-geng blogger. Happy bila dapat jejalan ni. Rasa macam nak p sekali lagi tau ! ok lah . As-Salam.


12 comments:

Irna Nurasikin said...

tempat ni memang cantik..sesuai la utk org yg minat fotografi...hehehe..x penah sampai lg sini..tp adik kata memang cantik...

Farah Waheda Wahid said...

nak ke sini tapi tak berkesempatan lagi...

Azyyati Liah said...

Akk dah pernah ke sini. Memang cantik tempat ni. Tapi agak kebosanan sebab takde aktiviti yang boleh dibuat. Hanya menikmati keindahan alam dan keindahan struktur bangunan :) Done follow Uzu #5828. Nanti jemput datang.

http://azyyatiliah.blogspot.com/

Nieyna Zainal said...

nak pegi kt tempat lai lak .. ada tempat jepon n taman haiwan .. sobs sobs

Azney Shamsuddin said...

tempat faveret nie tiap tahun mesti pegi

PingJeDotOrg Page said...

duit dalam perigi je yg kita nak..hihi

zana fahmi said...

kakpb pun belum berkesempatan menikmati keindahannya, entah bila😢

miminadam said...

kat sinimacam tak ada apa apa sangat.

Naniey Jemiey said...

kuda tu dah di cat warna lain eh..rasanya masa naniey pergi tahun lepas warna lain

Marou Apple Hijau said...

kenapa orang buang duit dalam perigi tu.. buat wish ke?

Rosmiza Ali said...

Cantik tempat ni.. Nanti nk gi honeymoon sinilah.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Azhafizah Md Nor said...

dah pergi sini 2kali..memang puas hati dapat jalan kat sini kan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com