✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, September 1, 2014

Photoshoot Dengan Vlogger Famous Pink Marbless Shazreen Fazlynda

As-Salam

Photoshoot Dengan Vlogger Famous Pink Marbles Shazreen Fazlynda | Al-kisah hari tu .. uzu ada dapat emel job dari Sunsilk . Dah ada lah kan dia minta gambar uzu bertemakan hijau sunlilk tu. 

So uzu tengah pening nak cari photographer yang ada studio kat mana. Ye lah.. Job yang uzu dapat, nak bagi yang terbaik, so kena cari lah photographer terbaik lah.. 

Lepas tu, teringat kat Kaio @ Kaio Studio ni. Dia dulu kan pernah ambik video masa IBB & kat PICC Putrajaya uzu kenal dia. Video dia terbaik beb! Tu yang uzu cari dia. Pastu uzu pun kontek dia. deal punya deal.Haaaaa cun.!

Shoot punya shoot. Tetiba ada someone ni datang. Muka macam familiar je kan. Pastu kaio pun cakap "artis youtube ni" .. Haaaa uzu loading fikir sapakah dia.. Sebab serius kenal.. Then, sambung shoot..



Kaio panggil artis youtube tu tuk ajar uzu posing kan. haaaa dia lah ajar uzu posing.. *gambar atas*.. Lepas tu. dah penat berposing, uzu ajak dia shoot sekali. So dia pun on ! *banggasekejap* .  Lepas tu shoot tu, baru Kaio bgtau dia lah Pink Marbless a.k.a Shazreen Fazlynda !! Video youtube dia semua best-best tau! *search youtube shazreen fazlynda*



Lawa tak? Lawa tak? Haaa semakin uzu seyum-senyum je tengok hasil Kaio Studio ni. Memang terbaik! Uzu suka sangat ! Dia friendly.. Tak reti nak posing, dia ajar. Senang bekerjasama dengan dia. Dah berangan kang kawin nanti, mesti panggil dia jadi photographer ! *serius*

Nak tau tak siapa Kaio? Blogger jugak.. Boleh baca lanjut kan sini --> Kaio Studio  .. Dialah photographer, dialah videographer, pemandu pelancong pun dia.. Dia juga ambik servis photographer tuk wedding, corporate, studio photoshoot, event coverage, music video, short filem dan banyak lagii lah. Haaaa kalau Kaio Studio ni banyak shoot artis-artis youtube. 

Kalau korang nak kenal lagi pasal Kaio Studio ni, haa boleh lah terjah personal blog dia http://kaio.my/ dan dia ada juga blog tuk studio dia http://www.kaiostudio.com/ . Semua karya-karya Kaio Studio semua kat situ. Pasti jatuh hati lah !! Hehe.

So u olss !! Siapa nak kahwin, mestilah nak merakamkan detik-detik bahagia kan .. So Kaio Studio lah yang boleh membantu u ols kan ! hehe. So kalau berminat boleh lah call 0172360967 atau email je ke hello@kaiostudio.com .. Serius the awesome !! Hehehe. Thanks Kaio Studio tuk gambar uzu kat atas !! Thanks jugak kat Shazreen Fazlynda sebab sudi nak shoot sesama !! Sporting lah u !!


22 comments:

Shida Radzuan said...

artis betul dah nampak dah heheee :)

Cik Sue said...

kak sue suka tengok dia ni...ala2 si erin malek tu..heeheee/...wahhh uzu pun tak lama lagi jadi retis la heehee....

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, retis pun kalah gitu ^_^

Hanim Hashim said...

akak pernah jumpa fazlynda ni masa kat event fair n lovely impian suria tu. Memang comelssss je orangnye hehe :D

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Datang merayau-rayau ke sini.. Jenguk rakan #KelabBloggerBenAshaari .. Cool...

Normi Nieza said...

first time tgk uzu senyum nampak gg.:)

siti zawiah said...

bestnya..untung kak uzu..

Kaio said...

wahh! thank you uzu! artikel best. heheh. thanks sebab promote ye! :)

www.kaio.my

Kaio said...

wahh! thank you uzu! artikel best. heheh. thanks sebab promote ye! :)

www.kaio.my

therylisa nurul ain said...

lawaa

zarulfarhana said...

dua2 cantik...

Busyra Bt Takiyudin said...

wahhh. bestnya uzu. bukan senang nk dpt peluang mcm ni.

shaz mizah said...

Pose ala ala model gitu... Huhu

[n a j e e b] said...

waaa...pink marblesss uzu x kenal ke??? hehehehehe... kirim slm student TESL ni ek... hehehehehe.. video utube dia mmg vavavoom...
cantik gmbr kaio shoot....ohsem!!
good luck uzu.. bestnya rezeki uzu dpt job sunsilk...!

Fuza Musa said...

wah wah..artis dah dia!!

Azhafizah Md Nor said...

comel dua dua..cantik posing cnatik gambar..terbaik!

sHaRiNa eLyaNa said...

dua2 comel...wah bestnya photosoot hihi..gud luck dear

Mimi Azirah said...

dua dua comel

Nadia Johari said...

posing sakan

Iyqa Gani said...

shazreen nie member 1 skolah dengan saya dulu tp saya x rapat dengan dia. kelas lain2..

Rosmiza Ali said...

Memang lawa betul lah hasil fotografi kaio ni.. Lepas ni kalau ada apa2 majlis nak deal ngn kaio jelah.. Harap cas dia ok.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

yaya cendana said...

Uzu..cantek..hehee

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com