✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 5, 2014

Produk Kecantikan Dermax Superskin 360 Berkesan Seperti Camera 360 !

As-Salam


Produk Kecantikan Dermax Superskin 360 Berkesan Seperti Camera 360 ! | Sekarang ni kan camera 360 kat fon mesti wajib kita install kan? Betul tak? Hehe sama la ngan uzu ! Nak lawa punya pasal. So dengan berinspirasikan camera 360 terhasillah produk kecantikkan baru Dermax Superskin 360 ni. Menarik tak?

Dermax Superskin 360 ni produk baru lagi dipasaran tapi percayalah ianya bakal mengegarkan fenomena DMS 360 Skincare. Lepas ni korang dah tak perlu install dah camera 360, dah tak perlu nak edit2 bagai kan.. Pakai je Dermax Superskin 360 . InsyaAllah kulit bertambah cantik.

Dermax Superskin 360 dicipta dan dihasilkan tuk menyelesaikan masalah kulit. Kita tempek je Dermax Superskin 360  ni, haaa dah tak perlu pakai bedak kat muka lagi.. 

Korang ada masalah kulit jenis macam mana? Kulit wajah kusam ? Kulit wajah tak sekata? Kulit wajah gelap ? Kulit wajah bintik2 hitam ? Kulit wajah penuh dgn parut jerawat ? Semua jenis masalah kulit boleh diselesaikan oleh Dermax Superskin 360 .

So kat bawah ni uzu listkan kebaikan menggunakan produk Dermax Superskin 360  ni.
  • Mencerah & menyerikan wajah
  • Menghilangkan pigmentasi yang tebal
  • Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  • Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
  • Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal
  • Takk perrlu berbedak lagi
  • Merawat kulit kusam 
  • Merawat kulit kendur menjadi tegang
  • Mencerah dan memutih secara semula jadi 
  • Melembutkan kulit
  • Memberi keyakinan kepada si pemakai 
  • Tiada lagi camera 360
  • Original muka bersih dari noda noda black n white

Dermax Superskin 360 ni ada 2 jenis, untuk malam dan siang dan soap cleanser. Jom tengok testimoni DMS360 ni.


Camana ? Ok tak? Hehe. uzu pun macam terpikat je nak guna benda ni. Korang boleh lah try. Tak rugi mencantikkan diri sendiri untuk suami, untuk diri sendiri. Kalau tak try, mana nak tau berkesan atau tidak kan? Hehe. So kalau korang berminat, boleh lah contact 0193370875 atau PM kat page ni Cantik & Slim Dengan DMS360 . Selamat mencuba! Salam..


8 comments:

Azhafizah Md Nor said...

360 habis ni..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow... terbaiklah.. lepas ni tak payah guna 360 / filter dah...

Mia Liana said...

macam best je...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

Mimi Azirah said...

memg berubah terus

Nadia Johari said...

hahaha..adeh..krim pun dh de 360

Rosmiza Ali said...

Macam2 produk ye skang nih.. Later ada duit lebih bolehla try 360 ni pulak.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

shamila irdina said...

Jom lawat saya punya blog jugak..https://milaicare4u.blogspot.com

Ayu Vouge said...

haii uolss yg mana nak tryy DMS360 boleh laa whatsAPP i .. 0123726872
i pn dh setahun menggunakan dms360 dan setahun jugak laa i tak pakai compaq powder.. i antara agent sah dms and ada authority card dri founder..
jomm kita berDMS260

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com