✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

As-Salam


Hai saya Uzu. Blogger Sabahan yang comel ^^v . Blog uzu biasa-biasa ja. Susah nak bagitau apa kelebihan. Hahaha. Tak teror lagi nak ada menjadi pilihan membaca. Tapi kalau bab buat Giveaway, blog uzu memang ramai orang tau yang uzu rajin buat GA dan GA pun gempak2 ! Hehehe nak hadiah?  boleh lah join ye ^^v

Impian uzu cuma nak jadikan blogger sebagai kerjaya. Mencari rezeki dengan berblogging. Nak bayar yuran study dengan duit blog. Tak lupa jugak, nak dikenali dan dihormati. Chewahhhhhhhh. Tu je lah. Hehe ok lah Salam.


16 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Moga tercapai impian Uzu yer ^_^

Keyna said...

gud luck uzu... memang suka baca blog uzu boleh buat inspirasi juga.. :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Yeahhh ena pun nak dikenal dan diminati juga.. hehehehe semoga impian kak uzu tercapai

Nurfaezah Abdullah said...

u are almost there uzu ^^

siti zawiah said...

semoga berjaya kak uzu..

Mardiah Diana said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya dik Uzu....

Eyma Balkish said...

Semoga tercapai impian tersebut..amin..

Cik Itah@RRP said...

salam. semoga tercapai impian uzu..dan selamat bersegmen

NJihe.am said...

Salam singgah, jiha dah lama tak join segmen macam ni. studioous.blogspot.com

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Uzu mmg dah superb pun.
Kelebihan Uzu banyak...tak dinafikan.
All the best Uzu!

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ade Arif said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com