September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

As-Salam


Hai saya Uzu. Blogger Sabahan yang comel ^^v . Blog uzu biasa-biasa ja. Susah nak bagitau apa kelebihan. Hahaha. Tak teror lagi nak ada menjadi pilihan membaca. Tapi kalau bab buat Giveaway, blog uzu memang ramai orang tau yang uzu rajin buat GA dan GA pun gempak2 ! Hehehe nak hadiah?  boleh lah join ye ^^v

Impian uzu cuma nak jadikan blogger sebagai kerjaya. Mencari rezeki dengan berblogging. Nak bayar yuran study dengan duit blog. Tak lupa jugak, nak dikenali dan dihormati. Chewahhhhhhhh. Tu je lah. Hehe ok lah Salam.


Share:

16 Sila Komen:

Dunia Zumal said...

Moga tercapai impian Uzu yer ^_^

Areyna said...

gud luck uzu... memang suka baca blog uzu boleh buat inspirasi juga.. :)

✿INA AINAA✿ said...

Yeahhh ena pun nak dikenal dan diminati juga.. hehehehe semoga impian kak uzu tercapai

Unknown said...

u are almost there uzu ^^

Unknown said...

semoga berjaya kak uzu..

Mardiah Diana said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya dik Uzu....

Eyma Balkish said...

Semoga tercapai impian tersebut..amin..

Cik Itah said...

salam. semoga tercapai impian uzu..dan selamat bersegmen

NJihe.am said...

Salam singgah, jiha dah lama tak join segmen macam ni. studioous.blogspot.com

Unknown said...

Uzu mmg dah superb pun.
Kelebihan Uzu banyak...tak dinafikan.
All the best Uzu!

Adi Channel said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

mselim3 said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

arysha_fayyadh said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ade Arif said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Cik Rose said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html