✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, September 10, 2014

Sunsilk Lively Clean & Fresh Penyelesaian Untuk Wanita Bertudung


Sunsilk Lively Clean & Fresh Penyelesaian Untuk Wanita Bertudung | Hi. Seperti yang kita tahu, saya seorang  yang beragama Islam, salah satu menutup aurat ialah dengan tudung. Seingat saya, saya bertudung ketika saya berumur 17 tahun. Pada masa tu, tahun 2007. Pertama kali saya bertudung, banyak sangat dugaan.Rasa macam nak buka je kan.. Ada ketikanya saya rasa rimas, saya rasa panas, dan yang selalu berlaku, rambut di kepala saya berasa gatal. 

Sebagai wanita bertudung, kulit kepala gatal, kelemumur tidak boleh dipisahkan kerana wanita yang bertudung. Masalah yang berlarutan sehingga sekarang. Kulit kepala gatal, kelemumur dan keguguran rambut. Kadang-kadang rambut bau kusam sebab berpeluh kat kepala..So,iulah masalah saya sampai sekarang. 

Selepas mencuba pelbagai produk penjagaan rambut sebelum ni, akhirnya bulan lepas saya mengambil keputusan untuk mencuba syampu rambut baru sunsilk, Sunsilk Lively Clean & Fresh, dan selepas beberapa minggu saya menggunakan Sunsilk Sunsilk Lively Clean & Fresh, akhirnya masalah bagi masalah saya sebelum dikurangkan. Saya rasa happy sangat ! 

Betapa gembiranya saya masa tu sebab saya mempunyai masalah rambut selama bertahun-tahun dan akhirnya ada penyelesaian. Terima kasih Sunsilk Lively Clean & Fresh. So, bila masalah-masalah ni ada penyelesaian, saya rasa teruja nak, pergi ke kelas ke, nak pergi ke event media ke, atau saya bersukan ke, dah tak bimbang lagi dah! Masalah kulit dah diselesaikan oleh Sunsilk Lively Clean & Fresh dan saya amat yakin bertudung selama 24 jam! 

Sunsilk Lively Clean & Fresh dicipta dengan pakar penjagaan kulit kepala Dr Francesca Fusco, Sunsilk Lively Clean & Fresh diperkaya dengan Kompleks Vitamin Citrus untuk Cater kepada wanita yang memakai hijab. Ia Memberi wanita Segar, Gatal - percuma dan manis - kulit kepala berbau walaupun selepas melalui hari yang panjang memakai tudung. Bahan-bahan khas Varian ini juga membantu untuk membuang kulit kepala sebum yang berlebihan untuk memberikan wanita kulit kepala yang bersih dan segar. 


Mengenai Sunsilk Lively Clean & Fresh 

Sunsilk Lively Clean & Fresh diperkaya dengan Vitamin Citrus Complex ™, varian ini dicipta untuk menghilangkan pengumpulan kulit kepala sebum berlebihan, menyegarkan Walaupun ia hanya dalam satu basuh. Sunsilk Lively Clean & Fresh varian segar datang dengan syampu dan perapi. Syampu membersihkan sebum berlebihan dan menyuburkan kulit kepala untuk Mencegah Gatal. Konditioner Membantu mengurangkan kerosakan rambut dan detangles rambut. 

Sekarang ni Sunsilk telah melancarkan contest tuk wanita bertudung. Hanya korang perlu berkongsi tentang pengalaman korang memakai Sunsilk Lively Clean & Fresh dan jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah bernilai RM 10,000.00. Klik DI SINI untuk menyertai peraduan !!


25 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Kena try ni! yeahhhhh... Ena memang pengguna Sunsilk, tapi yang warna pink tu jela.. hehehehhe

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah banyaknya hadiah... ^_^

fida said...

As Salam,
Nak try lah guna syampu ni sbb mmg ada masalah rambut.

Hanim Hashim said...

Sunsilk lively fresh and clean memang menjaga kulit kepala dan rambut kita walaupun berhijab. Yesssss! Memang pilihan saya :)

salim harmanain said...

Saya komen sebab ada pic Heliza. Tu je. Kbai.

Eraz Fadli said...

Eraz pengguna Sunsilk Biru.. :)

mama amir said...

saya memang pengguna Sunsilk Hijau ni...memang puas hati...tak gatal dah kulit kepala...^_^

Keyna said...

ina pun dah join contest ni... semoga berjaya ye... :)

ros_reeza said...

suka bau dia.. harum je :)

AkuBiomed said...

Saya dan isteri antara pengguna setia Sunsilk. Hari-hari basuh rambut.

Nieyna Zainal said...

goodluck kak uzu !!

powerofmotivationblog said...

yessszaaa, sunsilk memang best. Nisa pon fixed customer since dulu. Yg kaler hijau tu best sekali guna. Sebab, pakai tudung, rambut dh x gatal lagi.....keep fresh ;)

Mardiah Diana said...

Akak pengguna tegar syampu ni....sebab memang sesuai untuk wanita yang bertudung macam akak....

Akif Imtiyaz said...

sUNSILK ..TERBAIK .. jom sam2 tukar ke SUNSILK ... kak lya pon guna Sunsilk jugak Uzu..semestinya terbaik dan menepati citarasa akak..

Akif Imtiyaz said...

Wahhh dapat hadiah yer kalau berkongsi kisah ita bersama Sunsilk ya ..Jom pakat2 join

Fatin Bella said...

Aten pun guna yg ni. Mmg best!

Zana Hassan said...

Wow best tu.tp mmg guna yg hijau ni dari dulu hingga kini..

Farah Waheda Wahid said...

wah harus cuba ni rasanya ni uzu...sekarang ni dok pakai safi shayla...

Hunny Kitty said...

mmg ngah pakai ni pun....hihihihi

fatihah fazlin said...

memang guna sunsilk hijau sejak dari dulu lagi.. kalau tukar rambut akan jadi lain macam.. hahaha

Lisa Nurulain said...

Dah join contest tu :p

irrayyan said...

Sunsilk jugak yg best

Nadia Johari said...

tak penah guna sunsilk hijau ni lagi..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

menarik..good luck

yaya_flanella said...

Tak pernah cuba lagi. Boleh try ni. hee

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com