September 15, 2014

, ,

Tiket Murah Air Asia Serendah 51 Sen !

As-Salam

Tiket Murah Air Asia Serendah 51 Sen ! | Woww lama juga takda promotion Air Asia. Dah tadi petang dapat emel Air Asia yang mana harga tiket RM 0.51 Sen je ! Biar betul ?


Uzu sempatlah check. Harga dah naik sikit tapi masih dalam harga murah. Boleh tengok SINI . Wahhh bila tengok tiket ke KRABI, masih murah lagi tu, RM79. Teringin uzu nak p Krabi. hehe.

Korang tengok2 lah web Air Asia. SKodeng mana yang patut. mana tau berkenan. Kan3. Hihi kan musim cuti sekolah ni. Apa lagi. Jangan lepaskan peluang anda :D Salam.


Share:

8 Sila Komen:

Unknown said...

owhh yg nie..baru usha td.hehe

Nyna nieyna said...

mak ai murahnya??

Unknown said...

huhu..krabi masih lg rm79..

Engku Muzahadin said...

Murah kan? Tapi since tragedi kapal terbang ni, rasa seram plk nak naik.. Hehe

Nadia Johari said...

murahnya..teringin nak berjalan

nini said...

wah wah boleh holidayyyyy

Hani Rahman said...

Wahhh ... Menarik nih ...

Kekzamanis said...

Murah giler.. Kalau dapat tiket murah cani boleh bawak satu gerombolan family gi bercuti kat Sabah.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™