September 29, 2014

,

Tips Tingkat Traffic Blog

As-Salam

Tips Tingkat Traffic Blog | Hari ni uzu nak share sikit camna nak tingkatkan trafic blog kita.. Benda ni berkesan tau ! Ada trafic masuk melalui benda ni..

Caranya mudah je, rajinkan ping entry u all kat Edisi.Blog ni. Haaaa baru tau benda ni. Edisi.Blog ni application kat henpon. Yang ada henpon samsung tu, boleh lah install kat Play Store and search "edisi blog" . Logo dia bulat kaler grey and pakai spek. Tuk iphone takde buat masa ni..

Memang berkesan tau application ni. Nak ping entry terbaru? Haaaa tak payah nak susah2 dah.. Semua di hujung cari ! Just tekan Ping je !


Bukan takat ping entry je, nak baca blog pun boleh kat situ ! So senang nak blogwalking ! So kalau nak tau lebih lanjut pasal apps Edisi Blog ni, boleh terjah entry ini  !


Share:

14 Sila Komen:

Nyna nieyna said...

search com.edisi.blog baru jumpa ..

Lisa Nurulain said...

dah install..hihi

Yanty Lee said...

Pengguna setia !

Areyna said...

boleh try nie.. tq dear..:)

Areyna said...

boleh try nie.. tq dear..:)

iuzira said...

kalau kt laptop xleh ke?

tarmizi said...

X boleh handphone je..

Umie Amirain said...

thanks for sharing...

Mar Mansor said...

tips yg sangat membantu..moh singgah ye..

jnnhmds said...

Dah download tapi kenapa tah tak boleh upload profile pic :(

Unknown said...

Edisi. Blog mmg memudahkan blogger nk blogwalking n view.

Singgah www.rinaprettyhealthy.com

fizalinolie said...

Memang best. Fizah pun guna :)

kisah si dairy said...

dah download,tapi masa nak ping entry tak boleh la pulak..emmm..tak tau kenapa uzu

Azhafizah MN said...

alah baru nak download kat ipad..xde pulak ye..huhu