✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, September 29, 2014

Tips Tingkat Traffic Blog

As-Salam

Tips Tingkat Traffic Blog | Hari ni uzu nak share sikit camna nak tingkatkan trafic blog kita.. Benda ni berkesan tau ! Ada trafic masuk melalui benda ni..

Caranya mudah je, rajinkan ping entry u all kat Edisi.Blog ni. Haaaa baru tau benda ni. Edisi.Blog ni application kat henpon. Yang ada henpon samsung tu, boleh lah install kat Play Store and search "edisi blog" . Logo dia bulat kaler grey and pakai spek. Tuk iphone takde buat masa ni..

Memang berkesan tau application ni. Nak ping entry terbaru? Haaaa tak payah nak susah2 dah.. Semua di hujung cari ! Just tekan Ping je !


Bukan takat ping entry je, nak baca blog pun boleh kat situ ! So senang nak blogwalking ! So kalau nak tau lebih lanjut pasal apps Edisi Blog ni, boleh terjah entry ini  !


14 comments:

Nieyna Zainal said...

search com.edisi.blog baru jumpa ..

Lisa Nurulain said...

dah install..hihi

Yan Ty said...

Pengguna setia !

Keyna said...

boleh try nie.. tq dear..:)

Keyna said...

boleh try nie.. tq dear..:)

young girl said...

kalau kt laptop xleh ke?

tarmizi said...

X boleh handphone je..

mama amir said...

thanks for sharing...

Mar Mansor said...

tips yg sangat membantu..moh singgah ye..

Jenny Fleur said...

Dah download tapi kenapa tah tak boleh upload profile pic :(

Rina Pretty Healthy said...

Edisi. Blog mmg memudahkan blogger nk blogwalking n view.

Singgah www.rinaprettyhealthy.com

Fizalinolie said...

Memang best. Fizah pun guna :)

Siti Rohaida Yusof said...

dah download,tapi masa nak ping entry tak boleh la pulak..emmm..tak tau kenapa uzu

Azhafizah Md Nor said...

alah baru nak download kat ipad..xde pulak ye..huhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com