✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 18, 2014

Bila Emas Putih Layan Karaoke 3 Jam !

As-Salam

Bila Emas Putih Layan Karaoke 3 Jam ! | Hahahaha uzu pun tak taw apa yang merasuk dihati.. Lepas tak memalukan diri karoks depan geng #kelabbloggerbenashaari masa Family Day kat Melaka hari tu, uzu start dari tu dah gila karoks ! *jengg*

Tadi pun dah kami menghabiskan masa hari ni kat karoks je. Bayangkanlah 3 jam tu, uzu tak rasa puas. Hahahaha . Gila tak? Haaaa memang gila. Tapi stress pun hilang !


Hehehe. Tya Salmid ada upload viode ull we olss layan karoks tau, boleh lah terjah facebook dia, SINI . first time pula bagi dengar suara sumbang ke public. Tya la ni nak rekod ! grgrgr. Layan je lah. Hahahaha :D bye Salam


10 comments:

Amanda Suria said...

Ehhh...lama akak x pi karok...mcm dh lama x asah skill ni...3 jam x cukup uzu...lenkali 5 jam ajak akak sekali...ok..

luqman zakaria said...

3 jam...kadang2 xcukup uzu...lebih2 lagi lau dengan member2..hehe

Lisa Nurulain said...

amboihhhhh 3jam

EjamOthman said...

Suara uzu best. Boleh pergi jauh lagi ni...hehe

zarulfarhana said...

wahh 3 jam.. larat ya

Azyyati Liah said...

Wah sakan karok. Akak seumur idup tak pernah pergi karok. haha..tak rela nak dengar suara sendiri :p

junainah mohamed said...

Wah...best karoks...kasi terbang semua stress yang ada...

Fuza Musa said...

Sesekali melalak ni bagus..released tension.

Iza Fiza said...

lunak jugak suara uzu.heeee..

CT Humairah said...

mak aaih tiga jam terus. kalau CT kuar tiga jam suara dah hilang.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com