✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, October 9, 2014

Emas Putih Dalam Majalah Umpan

As-Salam


Emas Putih Dalam Majalah Umpan | Tadi ada orang pm kat pesbuk, dia tanya, its u right? So uzu pun tengok, apa kebenda la mamat ni tgh pepagi buta hantar gambar. 

Oh rupanya, muka uzu dalam majalah umpan. Pasal trip memancing kat Perak tu juga. Yang sebelum ni keluar kat majalah maskulin. Yang belum baca , boleh baca sini.


By the way, thanks abam pesbuk sebab snap gambar ni bagi kat uzu. Lama juga uzu cari tapi tak jumpa2. Hihi k nak tido. Salam.


7 comments:

mama amir said...

Tahniah uzu..

Yan Ty said...

nak sign!!

Nur Alfirah Adilia said...

Tahniah kak Uzu

CXopportunities said...

tahniah

tenku butang said...

tahniah uzu.. uzu yg mana satu dalam gambo tu? yg tudung hitam tu ye?

Mar Mansor said...

Tahniah..glamer..tumpang happy

Karya Mahirah said...

tahniah uzu masuk majalah... tumpang happy jugak..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com