✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, October 4, 2014

Gathering Kelab Blogger Ben Ashaari Di Lava Grill Burger Serdang

As-Salam

Gathering Kelab Blogger Ben Ashaari Di Lava Grill Burger Serdang | Seperti biasa, aktiviti mengeratkan silaturahim antara #kelabblggerbenashaari adalah aktivti yang kerap kami buat. 

Kali ni gathering kat Lava Grill Burger Serdang. Rasanya lama tak lepak situ. Tahun lalu last lepak kat Lava Grill Serdang. Kali ni lebih meriah dengan geng blogger baru. Best wooo . Meriahh !


Gambar kat atas ni, ramai lagi tak datang. Tak sempat nak ambik gambar semua. Maisng-masing busy dengan cerita masing-masing. Sesi berbual kosong sambil gelak-gelak. Oh indahnya dunia !

Hm makanan tuk malam tadi, uzu rasa nak makan ni, chicken chop. Sedapnya... Alahaii. feberet !




Gambar di atas ni bersama blogger yang berasal dari Cheras, Yaya Natsumi ! Orang yang suka culik henpon uzu tuk selfie. Hehe. Ok kami orang first datang tadi..

Alhamdulillah. Beginilah kami.. Seperti adik beradik yang saling menyayangi, ambil berat, prihatin, saling membantu dan banyak lagi. Kalau nak list sesatu, naik meroyan orang baca. Apa pun, uzu akan sentiasa support #kelabbloggerbenashaari dalam apa keadaan sekalipun! InsyaAllah..

7 comments:

junainah mohamed said...

Alhamdulillah...gathering macam ni boleh merapatkan ukhuwah sesama rakan blogger...

Akif Imtiyaz said...

Wahh bestnyer gathering gituuuu ..Dua2 comel ... Makanan tu nampakk sodappp jerr ,...

muhammad hafizi said...

wah...meriah, memberi manfaat...

yaya_flanella said...

Haha malu kita kantoi la suka cilok hp uzu! Love you sayang and kbba too sebab jumpakan kita semua. hee

*yaya dah schedule entry pasal burger ni. malam nanti baru release. haha

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ best ya..

Nur Inani said...

syoknyaaaa :)

Tuan Asmila Tuan Mohd Nor said...

Bestnya...bila berkumpul yang tak kenal jadi kenal dan rapat..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com