✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 31, 2014

Hairan Sungguh Gua Kenapa Meatball Ikea Damansara Menjadi Perhatian Ramai !

As-Salam

Hairan Sungguh Gua Kenapa Meatball Ikea Damansara Menjadi Perhatian Ramai ! | Kakak aku hari tu datang dari Sabah, ada urusan kerja kat Putrajaya. So aku pun bawa dia jejalan.

Nak dijadikan cerita, dia beria-ia nak g Ikea tu. Uzu kan duduk Bangi.. Bangi ke Damansara gila jauh tapi uzu bawa juga.

Ingatkan nak p beli barang-barang rumah, rupanya nak p makan Meatball je ! Tapi uzu memang dah lama dengar yang Meatball Ikea memang terbaik dan sedap ..Sedap ke?


Bila uzu rasa, hmmm tak sedap pun. Biasa-biasa ja. Bila uzu rasa kali kedua, hmm not bad dan bila uzu habiskan sampai habisss, woww sedap gila ! Lain daripada yang lain.. 

Tak rugi lah uzu p rushingggg ke Ikea. Uzu sampai Ikea jam 9.15 Malam walhal Ikea tutup jam 9.30 malam. Tapi ramai juga yang makan kat situ even dah jam 10.30 malam.

Nak ke Ikea lagi. Sebab kambing bakar dia ya Allah, sedap gila-gila. Tak pernah rasa kambing sesedap itu ... ok lah. Lapar la pulakk . Nak breakfast ! Salam.

Waktu Operasi Ikea Damansara

Isnin - Khamis : 9.30 pagi - 10 malam
Jumaat - Ahad & Public Holiday : 9.30am - 11pm


18 comments:

Norma NML said...

Mcm sedap je tapi meatball kambung tu..sbb akak x mkn daging kambung :-)

Mila Hilas said...

tu lah pelik sgt org duk berebut2 meatball ikea...xpenah rsa lagi.mmg btl2 sedap eh?

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam uzu,
Alaaaaaahaaaiiiiiiii....
sob3
awatla pbubuh ganmbor ni uzu????
tidaakkkkkkk3
kesiankanla kami yang dok jauh2 ni
sob3

Sue Izza said...

haaa ada kambing ke? kak sue meatball dia tak la gemar sangat tapi chicken wing dia perghhhhh mavelesssss

Miz Eija said...

sedapnya uzu... sy xpnh try lagi kat ikea... kalu metball abang burn pernah mmg sedap... boleh try yang ikea pulak la,, xjauh pun tmpat tggal dgn ikea :)

Fatihah Fazlin said...

Errrkkk. Tak pernah makan lagi.. terasa jakun pulak..

zazanizam said...

bkn uzu jer.. kza pon sama haha blom penah cuba tpi asben ckp biasa je hahaha..lain org lain rasa kan! :)

Iris Jasmine said...

sedapnyerrrr. meleleh air liur tengok gambar ni. balik keja nanti nak try buat lah hihihihi

Nys Anis said...

Tak pernah rasa n teringin nak rasa

Harith Iskandar said...

mahal tak? huhu

Ndra Jamal said...

tu la.. pelik.. semua kata lain dr yg lain. penah rasa sekali je. mmg sedap tp sedap mcm biasa je.. meatball mmg favorite sy. tu yg rasa semua sama je.. hehehe....
belom jumpa lagi yg PALING sedap kot... :)

Izzati Amira said...

ramai cakap mmg sedap gilaaa. tak berkesempatan lagi nk kesana.. jauhh

budakbandunglaici said...

dah lama tak pergi ikea

Misya (Aimi Syahirah) said...

Nyum nyum terliur la pula!!

KyLe RiL said...

xbrape sedap sgt bese2 je

nur farahain said...

klo meatball tuh ain suka strawberry sauce dia.gilaaa sedapwahahha..lepastuu chicken wing dia.. ya allah, rasa dari jb nie nk ke sne je haaa.

Azhafizah Md Nor said...

belum pernah rasa lagi..huhu

Rosmiza Ali said...

La, uzu duk kat bangi ke? Akak kat Kajang.. Bangi Kajang tu sekangkang kera je.. Boleh la meet up bila2 free.. ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com