✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, October 29, 2014

Instagram Anak Awal Ashaari & Scha Alyahya, Lara Alana

As-Salam


Instagram Anak Awal Ashaari & Scha Alyahya, Lara Alana | Lara Alana.. Serius lawa nama anak diorang ni. Dah la comel. Muka Lara macam ayahnya. Comel sangat

Uzu setiap malam akan stalk ig Lara Alana ni, rasa macam nak cubit je. Hihi. Bagi yang tak taw, Ig Lara Alana ni dah wujud masa Scha masih mengandung lagi. Tapi di private kan. hehe :)



 Sekali korang tengok muka kecomelan Lara Alana ni pasti jatuh cinta. Hehe terus rasa macma nak ada anak je. Hahaha :D ok nak kahwinnnnnnn .. !

p/s : Ig Lara Alana @lara.alana

9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sila kahwin cepat-cepat uzu...

Mohd Hakim Faiz said...

Silakanlah uzu cepat-cepatkan..

Mila Hilas said...

mmg comel.huhu

Jazz Lover said...

Comelnya. Jeles pulak tengok budak kecik ada IG. Rasa teringin nak buat jugak pun ada.

Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

zarulfarhana said...

comei la.. baru dpt tgok.

Haslinda Hassan Ali said...

cute kan

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam uzu
haaaaaaa, dah sampai seru dah tu
cecepat kawen naaaa
he3

Ct Noraishah said...

comelnya.. kecil2 lagi dah ada intgram

Azhafizah Md Nor said...

sangat comel Lara Alana ni

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com