October 29, 2014

, , , , , ,

Instagram Anak Awal Ashaari & Scha Alyahya, Lara Alana

As-Salam


Instagram Anak Awal Ashaari & Scha Alyahya, Lara Alana | Lara Alana.. Serius lawa nama anak diorang ni. Dah la comel. Muka Lara macam ayahnya. Comel sangat

Uzu setiap malam akan stalk ig Lara Alana ni, rasa macam nak cubit je. Hihi. Bagi yang tak taw, Ig Lara Alana ni dah wujud masa Scha masih mengandung lagi. Tapi di private kan. hehe :)



 Sekali korang tengok muka kecomelan Lara Alana ni pasti jatuh cinta. Hehe terus rasa macma nak ada anak je. Hahaha :D ok nak kahwinnnnnnn .. !

p/s : Ig Lara Alana @lara.alana

Share:

9 Sila Komen:

Farah Waheda Wahid said...

sila kahwin cepat-cepat uzu...

Unknown said...

Silakanlah uzu cepat-cepatkan..

mila said...

mmg comel.huhu

Mummy MM said...

Comelnya. Jeles pulak tengok budak kecik ada IG. Rasa teringin nak buat jugak pun ada.

Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

zarul farhana said...

comei la.. baru dpt tgok.

hasliynda umairah beauty said...

cute kan

arysha_fayyadh said...

Assalam uzu
haaaaaaa, dah sampai seru dah tu
cecepat kawen naaaa
he3

Ciktie said...

comelnya.. kecil2 lagi dah ada intgram

Azhafizah MN said...

sangat comel Lara Alana ni