✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, October 5, 2014

Konvoi Raya Aidil Adha #kelabbloggerbenashaari

As-Salam

Konvoi Raya Aidil Adha #kelabbloggerbenashaari | Tadi seawal jam 9-10 pagi kami berkumpul di Masjid Putra, Putrajaya tuk konvoi raya ke rumah blogger kak sal kat Keramat.. 
Dari Putrajaya, abg ben dan family, dkna dan family, kak ty, qaseh , jeeb and uzu dan yang lain gerak sendiri ke rumah kak sal.
Makan , borak kosong, gelak tawa kat rumah kak Sal sambil layan makanan yang terhidang. Sedap kak sal masak. Thank you kak sal atas kesudiaan menjemput kami memeriahkan lagi raya haji hari ni.

Sebelum bersurai, group photo wajib untuk dijadikan kenangan. Hihi. Thanks for today. Pengalaman pertama raya haji kat tempat orang. Hihi. 

5 comments:

aswa leyla said...

ade jugak famili kan even tak blik kg . alhamdulillah

Muhammad Shahril said...

singgah blog uzu kjap yerrr... nanti jenguklah blog saya .. thanksss

tarmizi said...

untunglah ada family...

Muhammad Shahril said...

dah follow blog uzu. nanti uzu follow blog saya blik ehh . tQ

Akif Imtiyaz said...

Salam Uzu ..Kak Lya singgah sini..Wahh meriahnyerr .Untungla duk dekat2 blh la terjah ...Hehehe ..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com