✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, October 13, 2014

Lawak Paling Terlawak Hanya Di Laugh Malaysia Bersama Harith Iskander

As-Salam


Lawak Paling Terlawak Hanya Di Laugh Malaysia Bersama Harith Iskander | Masih kenal tak Harith Iskander yang famous dengan lawaknya yang santai dan original? 

Haaa kini Harith Iskander kembali dengan live show Laugh Malaysia by Harith Iskander ,  To know Malaysia is to Laugh Malaysia pada 29 Oktober 2014 ni di Stadium Putra Bukit Jalil , tak lama lgi tu, ada 2 minggu lebih lagi so sempat lah korang beli tiket :)


Tak lupa juga, pelawak terbaru di Malaysia Dr. Jason Leong dan Papa CJ (pelawak berpengaruh di India) akan bergabung dan menjadi pelawak jemputan untuk show Harith Iskander kali ni. Mesti meriah stadium dengan keriuhan lawak jenaka mereka bertiga dan pastinya show ni akan jadi the biggest locally produced comedy show in Asia ! 

Sambil melawak sambil menderma, sedikit keuntungan Laugh Malaysia by Harith Iskander akan didermakan kepada OrphanCARE yang mana isteri kepada Harith Iskander, Dr Jezamine adalah duta OrphanCARE menempatkan anak-anak terbiar.

So, jangan lupa datang ramai-ramai bawa isteri suami sepupu sepapat saudara mara mak ayah jiran tetangga anda, nak bawa sekampung pun boleh , janji jangan lupa beli tiket ye ! So nak beli tiket boleh tengok details kat bawah ni :)

Lokasi : Stadium Putra, Bukit Jalil.
Tarikh : 29 Oktober 2014
Hari : Rabu
Masa : 8.30 malam

Tiket dijual pada harga ,
RM 38, RM 68, RM 118, RM 128, RM 158, RM 258 (VIP)

 Rock Corner outlets : The Gardens (TEL: 03 – 2201 4893)
KLCC (TEL: 03 – 2181 5560)
Subang Parade (TEL: 03 – 5613 1139)
The Curve (TEL: 03 – 7733 1139)
Victoria Music outlets: Sg Wang(TEL: 03 – 2148 7208)
Amcorp (TEL: 03 – 7956 0592)
Tropicana (TEL: 03 – 7722 2955)
Artist Gallery: Gurney Plaza, Penang
Queensbay Mall, Penang
KL Life Centre TEL: 03 – 2162 2570
6Tune Store Low Yat Plaza

Harith Iskandar with 50 Bloggers Malaysia

5 comments:

Mad Parihh said...

duit pokaii

zarulfarhana said...

Mesti gelak peach perut ni. Hehehe

Ija Rased said...

bestnyaaaaaa.confrm gelak je sepanjang show

Akif Imtiyaz said...

Hikhikhik jom gelak sakan ..

junainah mohamed said...

Boleh tahan lawak Harith Islander...sempoi tapi lucu banget..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com