✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, October 19, 2014

Pengalaman Pertama Video Shooting Bersama Philips

As- Salam

Pengalaman  Pertama Video Shooting Bersama Philips | Wow ! First time tau uzu video shoot ni. Tak sangka pula dapat pengalaman macam ni. 


Pepagi buta jam 8 pagi kami dah terpacak kat Munakata,Putrajaya seperti yang dijanjikan.



Kat atas ni we ols satu group. Hihi. Lawanya baju kami. Tema kami hari ni ialah muslimah moden. Haha :D

Agak2 uzu boleh buat tak? Hihi. Dah la kat kelas buat presentation pun mcm baca buku teks, apatah lagi nak cakap dalam video shoot. Tapi uzu try yang terbaik, try jadi spontan dan try tak gugup..Hasilnya??? So kena tunggu...hihi..


Ok jam 2 petang, kami baru selesai videoshoot .. Uzu rasa sangat penat dan mengantuk. Group lain pula, masih lagi rolling.. Hihi. 

Apapun, thanks kak Ruby, thanks Philips sebab beri peluang tuk kami sebagai blogger ni tuk mencuba, menyentuh dan merasai sendiri keunikan Philips Visa Cure ni. Terima kasih sangat2. Memang nak kena p beli ni ! U ols pun kena beli tau ! Serius best! Tunggu la reviewnya nnt :)

Oklah. Uzu nak rehat. Assalamualaikum.

15 comments:

Marou Apple Hijau said...

wah tak sabar nak tengok video uzu berlakon

luqman zakaria said...

nnti dah kuar uzu jgn lupe share sini jgk ok..nak tgk..hehe

siti rokiah said...

tahniah, moga terus sukses

Yumida Huda said...

wah beznye. x pernah lg buat photoshoot. nampak mcm happening je. apa pun uzu tetap maintain ayu situ.

Jemput rakan blogger join segmen mudah ni: Klik: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI !!!
Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
Jemput join kalau free :)

zarulfarhana said...

wahh nk tgk la video uzu...

Normi Nieza said...

good job uzu..:)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah bestnya...

NJihe.am said...

Salam kak uzu, nanti share video nya muehehe... studioous.blogspot.com

Eka Tikah said...

cantiknya akk Uzu ^^

Nuriesya Nadia said...

Uzu jangan comel sangat ! Hehe.

Cikgu Ma said...

wahhh...makin hebat ni..hihi

Yan Ty said...

Hebat! retis sgt

tarmizi said...

wow jadi artis..

CT Humairah said...

wow seronoknya ^^

Ct Noraishah said...

wahh..seronoknya :>

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com