✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 10, 2014

Percutian Bajet Ke Hat Yai / Songkhla 2015

As-Salam


Percutian Bajet Ke Hat Yai / Songkhla 2015 | Uzu tertarik dengan trip bajet ke Hat Yai ni, uzu baca kat blog pcl , macam murah je kan.. macam best je.. Lagi-lagi uzu suka travel ni. Gila tak teruja.

Tarikh :
 27.02 - 02.03.2015 (3Hari 2Malam)

Harga Pakej : 
RM 300/person [Trip terbuka pada umum]
Pakej: Bas 2 pergi balik

Termasuk :  
Air mineral | hotel 2 nite | breakfast 1 x | tour guide | insurance | 1/2d tour hatyai | 1d tour songhkla .

Tempat lawatan :  
Bandar Hatyai | Bandar Songkhla | Nora Plaza | Renu kooyo | Samila Beach | Chang Puak Camp | Ice dome | Museum 3d | Tang Kuan Hill .

Booking : Rm 100 (Oct)
1st payment : Rm 100 (Nov)
2nd Payment : Rm 100 (Dec)

Berminat , sila whatsapp sebelum terlambat kepada 017-4009726 (Nazlee; sebagai wakil kepada MSG Travel group) .

So guys? Jangan baca je ! Meh meh kita booking dulu. Uzu pun berminat nak p ni, InsyaAllah uzu pun nak p . Meh la join ramai-ramai ! Mesti havoc !!



13 comments:

zana fahmi said...

Hadnyai mmg best, barang kulit murah. Teringat dulu ikut rombongan kwn2 kerja, rasa taknak balik..haha

Zayani Zulkiffli said...

uzu, 4hari 3mlm lah :D

Sue Izza said...

yeayyyy uzu belanja hahahaha

Ija Rased said...

memang menarik sangat uzu,tapi datenya tak ngamlah..melepas...

Rosmiza Ali said...

Murah2.. Macam nak pegi je.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Tasha Aqisha said...

nak pergi2..
hehehe
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/10/dimana-janji-manismu.html

Naniey Jemiey said...

naniey pun suka jalan2..skg paling nak sangat pergi adalah bandung n krabi..hehe

Lisa Nurulain said...

uzuuu belanja lisa please :P

Tuan Asmila Tuan Mohd Nor said...

Nak p..macam best je..uzu p tak

Karya Mahirah said...

tempat ni mmg best member cerita tp nak pergi kena tgk masa family hehehe...

junainah mohamed said...

Macam murah jer...banyak tempat jugak tu boleh pergi..

Fuza Musa said...

Ala...macam singkat sangat je...
(overkan..hehe)

ZainAzua said...

Minta info..

Pertukaran wang mana bagus di KL atau pertukaran wang di Haatyai?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com