October 24, 2014

, , , , , , , , ,

Ramai Orang Kata Uzu Dan Blogger Fatin Bella Kembar ! Betul Ke ?

As-Salam

Ramai Orang Kata Uzu Dan Blogger Fatin Bella Kembar ! Betul Ke ? | Ni bukan hari ni je uzu dengar orang kata kami macam kembar, tapi lama dah.. Sejak Aten masuk #kelabbloggerbenashaari.

 


Ni baru jumpa Aten tadi. Kat AEON ! Ada yang kata, muka copypaste, ada yang kata adik beradik, ada yang kata sepupu, ada yang kata saudara mara, ada yang kata muka duplicate..ada yang kataaaaaa, apa-apalah ! Janji kami berdua "cun" . #ehh 

Sama tak? Sama tak ? Korang je boleh nilai sebab uzu tak boleh tengok.. sebab dah biasa tengok Aten. Komen anda pula? Komen lah.. komen lah.. komen lah.. Hihi :D

p/s : Terjah blog Fatin Bella jomm ! http://www.fatinbella.com/


Share:

15 Sila Komen:

Busyra Takiyudin said...

haha. ha ah la uzu. sma. dulu masa first time tngok blog uzu. then tngok blog fatin. ehh uzu ni tukar blog ke. haha. tp bila diselidik balik org lain rupanya.

mila said...

mayb sb cra pemakaian tudung sm kot.. mata uzu lbh sepet hehe

Anis Amir said...

a'ah la kak Uzu. Sekali pandang mmg akan cakap kembar tapi berkali2x pandang lepas check hidung, mata semua. eh lain lain XD hihi

(http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/10/alkisah-barang-tak-sampai-sampai.html)

PeRdU cINta said...

Ada iras iraslah..hehe..

sweetsour93 said...

a'ah la kak. muka lebih kurang sama. hehe

Diya Hanun said...

wah sama!

Ein Farah said...

sekali imbas mmng nmpak sama. mybe sebab tang mata gn cre pkai shawl. 5-6 kali telek, da boleh nmpak beza da. hihi

zarul farhana said...

ya la... sama la... tapi klu nk tgk perbezaan kena tgk byk kli ka

nurul aqidah azahar said...

memang nmpk cm kembar

Deen said...

Cuba pakai tudung n baju sama pulak lepas ni. Baru senang sikit nak tengok. Hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

sekali imbas mmg sama..xtau part mana yg sma haha..tp dua2 cute..

Hajar Shikin said...

kalau sekali tengok memang nampak sama

miqhaazmi said...

aah..cara pakai tudung and senyum sangat sama..hehe.. ;)

Tie HT said...

memang macam adik beradik la uzu
dua2 sweety :)

Azhafizah MN said...

sama gaya kot..adik beradik blogger lah kiranya ni.