✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, October 5, 2014

Selamat Menyambut Aidil Adha Dari #kelabbloggerbenashaari

As-Salam

Selamat Menyambut Aidil Adha Dari #kelabbloggerbenashaari | Selamat hari raya ye tuk korang. Mesti ramai yang balik kampung kan.. Uzu tak balik Sabah. Sedihya ..

Apa pun uzu nak minta maaf pada sesiapa yang pernah terasa dengan uzu, sakit hati, atau apa2lah yang menyakitkan hati samaada zahir atau batin. Mintak maaf sesangat ye. 

First time uzu raya haji kan perantauan. Rasa kekok. Rasa tak biasa, rasa sedih pun ada. Tadi dengar takbir, rasa nak nangis je. Hihi takpa sok nak try camane lah raya kat sini.. Last but not least, once again, selamat menyambut aidiladha dari uzu dan #kelabbloggerbenashaari..


4 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha #kelabbloggerbenashaari !!!! Kosong² Uzu. wehh ..

Yan Ty said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha , Uzu .. tenkiu jadi peneman akak di sini.

DYatie said...

Selamat hari raya Aidiladha. :)

Jangan sedih2 uzu

Engku Muzahadin said...

Happy Eid-ul-adha uzu ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com