✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 17, 2014

Shawl Sequin Yang Menawan Hatikuuuu !

As-Salam

Shawl Sequin Yang Menawan Hatikuuuu ! | Yeahhh sampai juga shawl sequin uzu ni. Lama tau uzu tunggu. Hehehe. Sekarang ni kan zaman sequin-sequin. So uzu pun tak nak la ketinggalan zaman kan so memang akan beli punya. Pencinta shawl lah katakan ! Lagi-lagi shawl pink !



Baru sampai tadi pagi, terus pakai p Press Conference kat Shah Alam. Tak sempat nak basuh, ish ish ish betapa gelojohnya uzu. Hahaha :D 

Sebelum ni kan, uzu pernah beli shawl sequin tau kat downtown mines, RM15 je tapi tapi tapi kan, sequin jenis yang murah la. Standart ngan harga.. Pastu jenis kain dia pun tak berapa nak elok. 

So, uzu try beli lagi sekali. Walaupun harga shawl ni terlalu mengancam , namun yang demikian uzu tau qualiti mesti the best punya dan alhamdulillah, uzu sangat berpuas hati. Sebab apa? Jahitan pun kemas . Senang nak bentuk, selesa dan cun melecun.. Rasa macam nak order lagi tapi tunggu kaya sikit :D

Ok lah, kepada mereka-mereka yang berminat bolehlah terjah ig @needlecoutureyuntouch atau direct PM Kak Yun eh :D Selamat membeli belah .. Assalamualaikum


11 comments:

Mila Hilas said...

hehe..uzu pakai cntk...sbb mmg dh cntk orgnye

CXopportunities said...

cantiknya

Ummi Zarra said...

cantiknyaa... tamnag uzu yg manis ni pakai lg comei...

Nuriesya Nadia said...

Uzu jangan comel sangat please. Hahaha

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik Uzu...lawanya shawl tambah lawa bila adik Uzu yang pakai...

Karya Mahirah said...

ooo cam tu pakainya..

::EIDA:: said...

cantikk uzu !!! ok jap pergi terjahhhhh

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik la klu kena ngn kulit orgnye...

zarulfarhana said...

cantik tdung.cntik juga si pemakainya... brpa hrga tdung ni

Akif Imtiyaz said...

Wahh cantiknyerr......

Fuza Musa said...

Kerana gambar ini lah..Akak dah booking dah..tunggguuuuu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com