✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, October 29, 2014

Sponser Untuk Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari

As-Salam


Sponser Untuk Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari | Pasti ramai yang tak tahu kan yang kami geng-geng blogger kelabbloggerbenashari akan mengadakan official photoshoot Ahad ni.

Alhamdulillah, uzu sangat terharu kepada sponser-sponser yang terlibat, seperti sponser studio, sponser makeup artist, sponser shawl dan baju -baju shoot . Terima kasih yang sudi bekerjasama dengan Kelab Blogger Ben Ashaari .

InsyaAllah, sebagai returnnya, sponser akan dapat 1 blogpost review dari blogger yang disponser dan kesemua sponser akan di tag oleh semua blogger yang terlibat dalam photoshoot ni kat media sosial.

Terima kasih banyak-banyak tau  yang sudi sponser tu. Hihi..Pada sesiapa yang nak sponser , sponser flower crown ke, sponser baju-baju ke, jubah ke, kasut lelaki perempuan ke dan macam-macam lagi, maksudnya yang berkaitan dengan shoot, boleh PM uzu kat pesbuk Emas Putih II . 

Tapi uzu nak yang dekat-dekat je, tak yah pos-pos sebab dah takde masa , Ahad ni 2 Nov we ols shoot . Kat Setapak . . hihi..last sekali, terima kasih pada yang menyokong kami selama ni. We love youu !

13 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnya.. hehe

zarulfarhana said...

wahhh ramainy sponser..

Nazlee Ismail PCL said...

Wahhh..tambah berseri-seri la nanti ye korang.., i is tak dapat join huhu.

Tahniah #KelabBloggerBenAshaari .

AMIIZAA said...

bestnya...caiyok...caiyokkk...:)

fizafantagirO said...

oyeaaa, uzu ajar pose!

Farah Waheda Wahid said...

terbaik lah uzu, terima kasih atas usaha uzu...

Ezad Skytech said...

ramai yang sponsor ni...terbaik la ! :D

Nys Anis said...

baru ingat nak sponsor .emas putih kena cakap awai2. hehehe

Nys Anis said...

baru ingat nak sponsor .emas putih kena cakap awai2. hehehe

Afasz said...

murah rezeki .

Sumandak Konsun said...

Wuahh...Jauh la sia sini...Kalau sponsor $$$ pun terima ke? Untuk beli air mineral ke, makanan ringan huhuuu

Ct Noraishah said...

alhamdulillah, murah rezeki

HASRUL HASSAN said...

Untunglah KBBA ehh ... saya dah tua ... tak leh masuk kelab ni ... hoho ... tak larat dah .... mampu tengok dari kejauhan.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com