✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, October 7, 2014

Thanks For The Invite Celebrity Fitness Cheras !

As-Salam

Thanks For The Invite Celebrity Fitness Cheras ! | Hari rabu yang lalu, yes hari rabu yang lalu, ha ah hari rabu punya cerita la ni, uzu p Celebrity Fitness kat Cheras dengan kak sue dan yaya .



Penat main benda ni. Tapi best. Ada lah dalam 2km uzu dapat .. Harap dapatlah kurang lemak ! Hihi
 

Lepas tu, uzu ssempat masuk class martial art . Best jugak. Rindu dulu-dulu masa aktif taekwondo. Serupa macam tu lah uzu buat cuma yang taekwonto tu takde lagu.. Penat jugak.

Tak tahan uzu ngan class ni. Pening ! hahaha dah la tak makan lagi time tu, pastu tetiba p bejoget sana bjoget sini.. Last-last berhenti cari air.

Ingatkan pastu bolehlah bersauna, tapi tak jadi. Haha. Tapi kalau u olss nak bersauna, boleh je. Moments paling best ! Nanti uzu update lagi eh. Banyak lagi tak cerita tempat ni. Terbaik tau x ! ok lah, nak sambung study dulu. Salam.

9 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

bestla.kwn ida pun ada keje kt celebrity fitness tp xthula area mana,

Sakin Hani said...

ni kalau nak p sini ke bayarkan? klu xsilap la...

Nadia Johari said...

Kuruih ke..heheh

Delimasari said...

bestnye

Myzramz said...

cam best jek...tp x berani nak masuk...hahahaha...

Azhafizah Md Nor said...

best dapat peluang macam ni

yaya_flanella said...

hehe belum berzumba lagi tu. mesti pengsan :p

Karya Mahirah said...

berapa kilo turun uzu? kak KM pernah masuk zumba je tu pun sekerat jalan haha... teruk kan?

hafis hashim said...

huhu! :D baru jumper blog ni,...tqtq

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com