✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, October 24, 2014

Yes ! I Dah Tunang Senyap-Senyap !

As-Salam


Yes ! I Dah Tunang Senyap-Senyap ! | Yes .. Uzu dah betunang. Maaflah tak jemput korang semua. Maklumlah, uzu amalkan prinsip sembunyikan pertunangan hebahkan perkahwinan.. Tu sebab lah tak bagitau korang..

Haa mesti ayat di atas ni yang u olls nak dengar kan? Hehehe. Uzu tak bertunang lagi lah.. Lama lagi. Tak rancang lagi.. Kehkehkeh mohon abang polis traffic yang tolong uzu malam tu datang meminang uzu please..kehkehkeh

Tapi kalau uzu bertunang pun, uzu akan bagitau kat pesbuk. Takde makna nak sorok-sorok. Gambar di atas ni, gambar masa raya lah pertama hari.. Tak caye? Boleh baca entry raya uzu ni. Hehehe :D

p/s : DP pesbuk uzu sekarang ni yang orang tertanya-tanya siapa. Percayalah ! Dia adik kandung sayaaaa ! Dia bukan lelaki misteri atau pun tunang saya. Jangan salah faham ! Hihi


13 comments:

Mila Hilas said...

x macam adik..mcm abg.hehe

TengkuButang said...

tipuu.. tunang yeaaaaa.. takpun hari dalam gambo ni hari bertunang tak.. tu baju macam baju tunang je.. ekekekekek... haaa.. kantoi.. hi4

mama'snia said...

Gambo adik n tunang aura dia lain2...gesture pun lain...:p
huhu

Mar Mansor said...

baru nak terkejut..apa la uzu ni

Nazlee Ismail PCL said...

macam dapat baca jer Uzu punya trick , ni adalah tanda-tanda seru nak sampai dah.. aamin .

Ct Noraishah said...

cam tak cam adik je..

Aku Penghibur said...

hahahah semua ingat dah tunang ye ^_^

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. ingatkan betol td. nnti kalau dh bertunang uzu war war kan la ye

Mila Ahmad said...

adik ke? mati mati kak mila ingat uzu betul2 tunang heeee

Ieta Mat Saad said...

pandainye dia... wat gimik... hehe... moga Uzu segera ke jinjang pelamin ya ^__^

Miss Yana said...

ish...bru nk wish tahniah.. tung syp2 pon xpe..

CoffeeStar♫ said...

Kak Uzu trolled. kekekeke~~

zarulfarhana said...

mac abg ja.. besar dri kakak dia

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com