✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 12, 2014

Berniaga Dropship Je Boleh Jana Pendapatan 3-5 Angka Tau !

As-salam


Berniaga Dropship Je Boleh Jana Pendapatan 3-5 Angka Tau ! | Siapa nak berniaga tapi tak taw nak berniaga macam mana? Takut rugi? Takut tak laku? Haaa ni la bagusnya dropship sebab tak yah modal, tak yah ambik barang.. 

Sapa nak jadi agen dropsip untuk pelbagai jenis produk, boleh login kat sini http://www.dropship.im/ . Percuma je tau, takde cas tambahan..

Konsep Dropship
Dropship bermaksud anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko atau tanpa membeli dahulu stok. Anda dapatkan tempahan kemudian pembeli akan membayar kepada anda dan anda membayar pula kepada kami harga kos (harga dropship) dan untungnya anda ambil. Kami akan poskan order tersebut terus kepada pembeli.

Contoh penerangan konsep Dropship adalah seperti di bawah :

Langkah 1 :
Contoh Ladysecretz Bust Up
Harga Dropship : RM 70
Harga Runcit Pasaran : RM 100

Langkah 2 :
Promosikan produk menggunakan gambar produk yang kami sediakan di laman web, blog, laman sosial, forum dan tempat-tempat lain yang bersesuaian untuk mendapat pelanggan. Anda boleh meletakkan harga jualan mengikut kehendak anda. Contohnya harga jualan anda RM100 SEKOTAK

Langkah 3 :
Pembeli membayar kepada anda RM 100

Langkah 4 :
Anda buat pembayaran kepada kami. Bayar harga dropship RM70 sahaja.

Langkah 5 :
Anda membuat pesanan kepada kami (melalui borang pesanan).

Langkah 6 :
Kami poskan pesanan pelanggan anda.

Langkah 7 :
Pembeli dapat produk, anda dapat untung RM 30 tanpa mengeluarkan sebarang modal, menyimpan stok, membungkus mahupun bersusah payah beratur di pejabat pos menghantar pesanan. Semuanya kami uruskan.

Banyak sekarang ni berniaga secara dropship, senang dan jimat. Tak rugi apa-apa kalau tak laku pun. Tu sebab uzu pun dah daftar dropship kat http://www.dropship.im/ tadi. Haa korang dipersilakan daftar ye. Kalau rajin usaha nak berniaga, insyaAllah ada lah rezekinya . Selamat mencuba! 

12 comments:

h- Zinnirah said...

Dulu, buat juga dropship ni. Ada masa, memagn nak buat. boleh jana income sendiri, tak adalah mengharapkan kat en suami saja, kan?

Azhafizah Md Nor said...

bagus juga system dropship macam ni

Sara Liyana said...

Sistem nie lg senang..

SecretOfShaila said...

wow...boleh try ini..thanks uzu..

Muhammad Khudri said...

boleh la nak cuba try nanti

ecah khalili said...

nk cuba la..thanks yer..

amirnawawi said...

Free ke nak join ni uzu?

Ke kena bayar kalau nk join?

suhaila Johar said...

mudah je kan dropship ni tp memang kene rajinla..insyallah berminat jgk nak join..tq sharing

MG schmidt said...

yup!
MG mmg buat dropship
tapi bukan dftar kt site tu :)
3 bulan 2ribu++
kita rajin kita dapat ^__^
byk benda kita boleh dropship
pling mudah . tayah ada brg kt tgn or nk susah2 nk g pjbt pos :)

Cik Siti said...

Dropship mmg dah sinonim dgn peniaga2 online.. :)

Cik Siti said...

Baru daftar..hee..

sarah said...

yeayyy sapa nak cr duit lebih, baik la join..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com