✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 28, 2014

Bila Camera Depan Handphone Ku Menjadi Pujaan Ramai

 As-Salam

 

Bila Camera Depan Handphone Ku Menjadi Pujaan Ramai | Actually dah banyak rang puji camera uzu ni. Uzu pakai fon apa? Lawa lah... Uzu... Nak pinjam

"uzu pakai camera apa? Lawa lah"
"uzu .. pinjam fon jap, fon kau je lawa kat sini"
"kak uzu guna camera depan ke camera belakang?"
"memang lawa eh lenovo ni?" - siti saerah (artis)
"cantik lah camera awak"- siti saida (artis)

Dan banyak lagi sebenarnya. Tak sempat nak print screen komen-komen pasal camera henpon uzu ni. Tapi memang banyak yang puji. Lagi-lagi orang tu selfie sendiri guna fon uzu. Pastu mula lah banyak gambar selfie diorang kat album uzu. Hahahaha :D

Ni antara hasil camera depan tanpa edit ok.



Uzu guna henpon Lenovo K910 , camera depan 5mb, camera belakang 13mb, harga RM1300 je. Tak murah tak mahal. Uzu memang kaki selfie dan kaki blog, so fon ni memang sesuai :)

 

15 comments:

Shark Kay said...

kalau dh 5mp mmg syiok le gambo..
tambh pulak muka baby face..
mmg kebabom ler gambo yg kuar.

Nurul Faiz said...

Sama la uzu. Mmg suka sgt hp ni. Hihi

siti zawiah said...

patut cantik.. :)

mama amir said...

owh...padan ler...klo 5mb, memang cantik dah gambarnya...^_^

N. Sakinah D ♥ said...

cantiknya Uzu....

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik Uzu...wahh..memang cantik gambar2 yang adik ambil guna kamera hp lenovo adik...tambah lagi dengan muka adik yang memang dah cantik dan comel...na...bertambah2lah cantik dan comelnya..

Nurfatin Liyana said...

kalau dah camera depan pun 5MP , memang cantik la hasil gambarnya.. terbaik ! cantik jugak design smartphone Lenovo ni ye.. :) harga pun boleh tahan, setanding quality gambar tu jugak :D

Lollipop Manis said...

amboi clear sungguh kamera depan dia. kalau ginilah kita pon nak pinjam. hahaha

adianiez AIDA said...

terbaik!!!

Cikgu Norazimah said...

nak beli hp lenovo dlm wishlist cn tahun depan ;)

Jemput join segmen CN ye ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Iyqa Gani said...

dpn 5mp? mmg cantik laa.. saya nya belakang 5mp... klu ntah ntah laa 2 kot..

Najlaa 'Aqilah said...

seriously memang penah terfikir nak tanya jugak. haha. memang cantik :)

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Z@i Z@mR33 said...

mber pon pkai enpon ni.asal nk selfie ja guna fon dia...hahahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam uzu,
kan3
ahkak pun baru dok try ushar enset baru he3
sekarang pakai lenovo tapi hat murah sajork la
memang aim nak hat kamera front 5mp tu he3

deyrra darrlying said...

Mmg cntik..tp skrg dh ad y smpi 13mp front camera pn lawa gila..try laa...😍😍😍

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com