✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 14, 2014

Dapatkan Diskaun Dari iPrice Untuk Shopping Online Kat Lazada !

As-Salam

Dapatkan Diskaun Dari iPrice Untuk Shopping Online Kat Lazada ! | Siapa kaki shopping kat sini? Pasti ramai yang suka beli online kan? Uzu pun suka beli online ni. Setiap minggu ada je parcel yang sampai. Dah jadi bestfriend uzu ngan abg posmen sekarang ni. Kehkehkeh.

So, uzu kalau beli online, uzu selalu guna kupon diskaun. So jimat lah kan sikit kan? Kupon diskaun tu, uzu panggil iPrice, yang mana uzu akan ke laman web iPrice http://iprice.my/coupons/store/lazada-malaysia-voucher-codes/ ni dulu, dapatkan code diskaun then baru beli belah ! Faham tak? 


Maksudnya dengan lebih mudah, kalau nak diskaun shopping online, ambik kat laman web iPrice,
http://iprice.my/coupons/store/lazada-malaysia-voucher-codes/ untuk dapatkan code untuk diskaun. 

Tapi setakat ni, hanya store kat bawah je yang ada available code kupon diskaun. Ada 16 tempat seperti yang disenaraikan dibawah :

  1. Accor Hotels
  2. Bebe
  3. Carama Malaysia Car Service Voucher Codes
  4. Expedia Malaysia
  5. Foodpanda
  6. Foxy Sales
  7. GoDaddy Coupons, Offers and Discounts
  8. Groupon Malaysia
  9. Jackcow
  10. Jacob Time
  11. Lazada Malaysia Vouchers, Coupon Codes & Discounts
  12. Qoo10 Malaysia
  13. Romwe
  14. SheInside
  15. ValueBasket
  16. Zalora Malaysia Coupon Codes, Discounts and Vouchers
Haaaa amacam? Ok tak? Cun tak? Uzu memang selalu beli barang dekat Lazada , so dengan adanya code kupon diskaun ni, jimat sikit. Sikit pun duit juga tau. Hehe. Bila dah dapat diskaun tu, makin banyaklah barang kita beli, makin keraplah abg posmen datang! Hehe.

Thanks iPrice sebab menyediakan servis ni. Terbaikkkk ! Korang cepat2 ke http://iprice.my/coupons/store/lazada-malaysia-voucher-codes/ untuk dapatkan diskaunn ! Selamat membeli belah !!





7 comments:

AMIIZAA said...

tq uzu:)

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni, thanks uzu for sharing...

Irna Nurasikin said...

info menarik ni...kak pun suka shopping di Lazada jgk...

siti zawiah said...

menarik ni..

Kucing Hitam said...

nice sharing

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik uzu...wahh...menarik ni...terima kasih atas perkongsian ini...

Etuza Etuza said...

Asalam..salam perkenalan dari Etuza blog Pesona & Mustika

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com