✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, November 4, 2014

Duet Dengan Famous Youtube Singer Taufiq Nazli

As-Salam


Duet Dengan Famous Youtube Singer Taufiq Nazli | Al-kisahnya hari Sabtu yang lalu nak keluar ngan kengkawan, Tya Salmid , Fatin Bella , & Huzairy Yahya . 

Tapi tak taw lak si budak couple seminggu ni bawa Taufiq Nazli. Terkejut juga mamat ni masuk keta uzu . Aipp... Macam kenal. Hahahahaha :D Memang kenal pun, uzu selalu layan cover lagu dari dia kat youtube.. Boleh search Taufiq Nazli

Sabtu tu, kami jejalan kat jalan Tar, makan kat Klcc , Bangsar dan last sekali layan karaoke kat Sogo. Peghhhh tak sangka Taufiq ni orangnya not bad, peramah, kepala sengal dan suara tu serak-serak basah. 


video

video

3 jam layan karaoke. Sempat juga duet lagu ngan Taufiq. Alaaa suara biasa-biasa Vs suara retis gitu. Hahaha :D Maafkan saya suara sumbang. Hahahaha. Saja nak layan sengal !

Bagi yang belum kenal Taufiq Nazli, boleh search kat pesbuk Taufiq Ozil , ig n twitter @taufiqnazli . Bagi yang dah kenal, hehehe layan la lagu di atas. Ok lah nak sambung buat keja. Salam :)



3 comments:

zarulfarhana said...

wahhh...siap berkaroake lgi

Sabrina SA said...

comelnya suara kak uzu..

Rosmiza Ali said...

Layan habis nih.. Hehe..
RosmizaAliDotCom

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com