✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, November 26, 2014

Hadiah Istimewa Buat Bapa Ku Tersayang

As-Salam

Hadiah Istimewa Buat Bapa Ku Tersayang | Kelmarin bersamaan 25 November 2014 adalah hari yang uzu ingat setiap tahun, hari lahir bapa uzu yang ke-59 tahun. Setiap tahun akan wish atau tak pun mesti uzu dan sekeluarga makan besar kat luar.

Tapi tahun ni tak berkesempatan makan besar sebab uzu kat Bangi, susah nak balik kerap sebab tiket flight tu nak ratus-ratus juga. Apa pun, uzu cari alternatif lain tuk ganti makan besar bersama keluarga.

Haaaaa apa yang uzu mampu hanyalah bagi hadiah untuk bapa uzu. Pening juga nak bagi apa ye. Last-last uzu bagi jubah je. Bapa uzu tiap hari pakai jubah, so rasa sesuai sangat belikan jubah. Hehe. So uzu tanyalah keluarga #kelabbloggerbenashaari , kat mana nak beli jubah..

So uzu pun berkenan nak beli kat Chekgu.com . Antara pilihan yang ada ialah..


Dan pilihan uzu lah yang ni... Actually uzu pilih baju yang no-2 tu tapi takde saiz . So tukar je lah apa yang ada. Hehehe.


Alhamdulillah, jubah pun insyaAllah akan sampai esok. Harap bapa uzu suka.. Walaupun jubah ni tak boleh nak balas jasa dia sejak 24tahun lalu, tapi pemberian ikhlas dari titik peluh anak dia sendiri ni insyaAllah akan mengeratkanlah kasih sayang dan silaturahim.

p/s : Hadiah birthday tuk boyfriend sanggup pulak beli mahal-mahal, beli iphone6 tapi tak kan hadiah untuk ayah sendiri nak berkira kan?

10 comments:

Azrin Rahim said...

cantik2 jubah tu

Norhana Marsom said...

pandai uzu amik hati ayah...cantik2 jubah tu, mesti dia terharu..

Norma NML said...

wahh..semuanya nmpak cantik la Uzu :-)

Lisa Nurulain said...

DEEP ayat yg last. haha

luqman zakaria said...

semard2.. ayat last tuh menusuk kalbu..haha.

Lulu Caldina said...

selamat hari lahir pakcik :)

nadiah hanum said...

Semoga kita mampu menjadi anak2 yg sentiasa menyenangkan ibubapa..;)

Asiah Aisa said...

selamat hari lahir ayahh kak uzu. semoga panjang umur dan murah rezeki, stay cute and healthy ;)

Nadia Johari said...

yup tak perlu nak berkira sangat membeli barang untuk orang tua ni..cantik uzu

KyLe RiL said...

Happy birthday ayah kepada uzu hehehe...btw cantik jubah

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com