✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 28, 2014

Jam Couple Murah, Kualiti Terbaik Menjadi Pilihan Ku !

As-Salam

Jam Couple Murah, Kualiti Terbaik Menjadi Pilihan Ku ! | Haaaa mesti ramai korang-korang semua yang ada pakwe makwe, kekasih hati atau pun suami isteri.  Kan? Kekadang bila tengah hangat bercinta ni, semua benda nak pakai sama, baju sama, kasut sama, jam tangan sama. Bajet-bajet romantik..  Tapi tak salah kan ? So sweet gitu :D

ok ni uzu nak suggest lah kat korang, kalau nak cari hadiah yang so sweet untuk pasangan, bolehlah beli jam. Yelahhh. jam ni selalu kita pakai. Tak kiraaaa pun kita g mana. Kan? Betul tak?

Jam Fossil


Jam ni , jam fossil tau. Simpel je kan design dia. Kekadang ada yang suka jam corak-corak, ada juga yang suka beli jenis simple macam ni termasuk uzu sendiri suka pakai simple-simple so pakai ngan baju apa pun masuk.

So , kalau tak nak pakai kapel-kapel, bagi lah jam macam kat bawah ni. Tuk abah ke, adik ke, abang ke, suami atau kekasih hati ke. Jam ni sesuai lah tuk hadiah birthday, hadiah ulang tahun, hadiah naik pangkat, atau pun apa-apa je lah. Lawa kot jam ni. Nak beli juga tuk suami nanti..Hihi :D

Jam Nixon

  

Kalau jam untuk perempuan pula, mungkin boleh pilih jam cam ni.. Asyik-asyik dapat bunga je. Alaa bunga boleeh layu. hihi. Kalau tak mampu beli iphone6 tuk suprise kepada perempuan, boleh je beli jam ni. Jam ni lawa apa. Uzu pun sukaa. Suka kaler pink tu haaa. Ada nak bagi tak? hihi :D

Jam Tissot
 
 

Omaigadddd ! Lawa sungguh lah jam kat atas ni. Dah la murah, kualiti di jamin terbaik ok! rugi tak beli kat sini. Sebab apa? Sebab sekarang ni ada HARGA PROMOSI sempena gaji ni !! Harga runtuh !! Haaa meh meh meh jom terjah page ni Jam Murah Kualiti Terbaik atau wasap/sms 012-9436771 . Uzu pun nak beli untuk kekasih hati ni. Nak beli tuk ayahhh tersayang :D hihi. Bye Salam





3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh tissot pun ada! he he he...

Julia Johari said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

Eka Tikah said...

cantikk. hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com