✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, November 3, 2014

Makeup Artist Uzu Di Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari

As-Salam

My Lovely Camera Front Lenovo K910
Makeup Artist Emas Putih Di Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari | Alhamdulillah photoshoot dah setel kelmarin. Makeup Artist(MUA) yang memainkan peranan penting dalam photoshoot kali ni. 

Dan uzu sangattttttt happy dengan makeup uzu yang the very awesome ni, ramai yang puji, membuatkan uzuuuuu nak kahwin nanti, nak panggil Makeup Artist(MUA) ni juga. Hihi. Tak kiraaaaa . nak jugak ! nak jugak !





Lawa tak ? Lawa tak?  Mekap lawa atau uzu yang lawa? Kahkahkah perasan. Walhal makeup ni yang lawa sangat . In love okay. Nak tau tak sapa MUA uzu ? MUA uzu ni adik-adik lagi tau tapi dah berbakat gitu ! Hihi :D

MUA uzu ngan fatin yang tudung biru kat gambar atas ni. Nama dia Shaza Amalina . Umo masih 23 tahun tapi tangan tu berseni. Haha ..

Kalau yang nak tempah untuk majlis tunang ke, kahwin ke, merisik ke, graduation day ke, dinner ke apa-apa je lah yang nak cantik-cantik macam uzu , area Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya okay kot sebab cik adik ni stay kat Bangi, kalau nak jauh-jauh boleh berbincang ngan cik adik manis Shaza Amalina ni kat details bawah ni ye !

Contact Makeup Artist (MUA) :
Facebook : Shaza Amalina
Instagram : @shazaamalina
No Tel :  0172755284

14 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik Uzu....adik Uzu memang dah cantik pun...di tambah dengan sentuhan makeup tambahlah cantik...

Cik Anis said...

cantik2... hehe

BW sini pulak ^^
lama betul dh x BW hehe
Jom ke blog Cik ANis

May said...

Beautiful...nice makeup touch!

Lulu Caldina said...

uzu lawa, make-up pun lawa :)

Izzati Amira said...

huyooo.. mata besaqqq

Lyeen De Syifa said...

cunnya kak..nampak natural ja make up dia...:)

Najlaa 'Aqilah said...

cantik! :)

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Mila Ahmad said...

nampak berseri2, make up soft je tk over sangat.naturalll

Mummy Hana said...

cantiknya!!! nampak natural je..hehe

Busyra Bt Takiyudin said...

uzu lawa.

Sabrina SA said...

pandai betul dia make up

Anil Wanina said...

cantikkkkkkkkk!!!!!!!

Rosmiza Ali said...

Oh, kat Bangi je.. Okla, nanti kalau ada event or function apa2 leh contact adik Syaza je.. Nak gak cantik2 macam Uzu & Fatin.. ^^,
RosmizaAliDotCom

sarah said...

serius cantik

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com