✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, November 10, 2014

Produk Secret Me Jus Pembakar Lemak 3x Ganda !

As-Salam


Produk Secret Me Pembakar Lemak 3x Ganda ! | Haaa yang ni produk untuk korang yang nak kurus, yang dah tak tahan memikul lemak kiri kanan atas bawah, Secret Me, merupakan jus pembakar lemak yang hasilnya cepat dan 3x ganda.

9 Fakta Anda Perlu Tahu Tentang Produk Secret Me :

  1. Membakar lemak dan kalori 3 kali ganda lebih cepat berbanding produk diet lain.
  2. Meningkatkan metabolism tubuh badan
  3. Mengurangkan selera makan supaya anda tidak selalu berasa sentiasa lapar
  4. Mendapat kelulusan HALAL dari JAKIM.
  5. Mempunyai Sijil Kelulusan Kementerian Kesihatan
  6. Menghalang karbohidrat yang menjadi punca utama OBESITI
  7. Dibuat 100% dari herba yang terpilih
  8. Tidak mempunyai apa-apa kesan sampingan
  9. Boleh diminum oleh semua golongan termasuk ibu yang menyusu

Siapa Patut Memiliki Produk Secret Me :
  1. Untuk golongan yang bakal berkahwin.
  2. Untuk segak, cantik dan bergaya di Hari Raya akan datang
  3. Untuk mereka yang baru melahirkan anak kembali langsing.
  4. Untuk yang mengalami masalah berat badan
  5. Untuk lelaki yang berat badan bertambah selepas berkahwin
  6. Untuk isteri yang ingin suami kembali kuru.s
  7. Untuk isteri yang mahukan perhatian lebih dari suami.

Bagaimanakah Cara Pengambilan Produk Secret Me :
  • Masukkan 1 paket Secret Me ke dalam separuh cawan air kosong dan kacau.
  • Untuk bancuhan yang sempurna, gunakan “Shaker”.
  • Minum dengan serta merta selepas dikacau.
  • Berperisa Anggur 
  • Minum satu paket sehari sebelum sarapan pagi atau sebelum anda memulakan hari anda.
  • Untuk kesan yang maksimum, minum satu paket sehari sebelum anda memulakan senaman. Anda     pasti rasa berbeza kerana kadar peluh yang keluar lebih banyak.
  • Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh juga minum 2 paket Secret Me dalam sehari.

Cara Pengambilan :
  • Sebelum bersenam (Comfirm peluh mencurah2)
  • Sebelum sarapan
  • Sehari sekali atau 2 kali
  • 1box (10hari)
  • Grape flavour 
Antara Testimoni bertulis daripada pelanggan Secret Me :


Alhamdulillah,lepas 5 sachet ,bahagian perut ada rasa susut sikit dan badan rasa lg ringan.. Paling best ,1st sachet da confident yg secret me ni hebat sebab badan sweating cam baru lepas workout ! - Wanina Zaki

Lepas minum 1 saceht badan rasa panas,l epas tu start berpeluh sedikit, lepas tu try bersenam peluh makin banyak, hari ni pakai seluar rasa macam loose sikit  - khairol ghani

Sepanjang minum secret me ,saya tak rasa nak makan sangat, kalau buat kerja-kerja rumah berpeluh-peluh macam pergi jogging pulak - Siti Yuslyna 

Alhamdulillah ,lepas minum secret me , saya g gym, berpeluh 2x ganda .. Lepas amal 10 sachet berat saya turun 5 kg , suka sangat !  -Siti Aishah ahmad

So sesiapa yang tersangat nak kurus cepat, uzu pun nak kurus ni, haa boleh tempah sebab stok terhad je tau ! 

Harga :

1 Kotak RM130[SM] , RM140 [SS]
3 Kotak RM190[SM] , RM200 [SS]

Untuk Pembelian, sila :

SMS / Whatsapp : <Secretme> ke 012-5977433
Page : Secret Me


3 comments:

Nadia Johari said...

dah kuruih..hehe

Akif Imtiyaz said...

Hehehe nanti kurus lerrr Uzu ..

Akif Imtiyaz said...

Hehehe nanti kurus lerrr Uzu ..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com