✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, November 17, 2014

Promosi Murah Fake Braces Hujung Tahun

As-Salam


Promosi Murah Fake Braces Hujung Tahun | Yeahhh prmosi untuk fake braces murah kembali lagi. Bukan senang nak dapat promosi dari Miraa Hussin ni.. So ni lah peluang korang.

Actually uzu pun dah beli sendiri fake braces dengan cik blogger Miraa Hussin yang comel yang berasal dari Sabah ni. Comel tau fake braces uzu, kaler pink gitu. Hehehe :D





Promosi ni untuk sale sepanjang bulan November je tau. Penghantaran setiap hari Selasa-Jumaat. Warna fake braces boleh pilih sendiri. Macam-macam kaler ada. Korang sebut je nak apa. Haa..

Sekarang ni kan, ramai suka pakai fake braces ni, uzu pun suka pakai tapi tak sempat nak selfie lagi. Teringin nak pakai braces yang real tapi gigi uzu lawa lagi. Hihi. Tapi real braces ni nak RM5k juga. Daripada pakai memahal, baik pakai fake braces ni. Ada cara tau nak nampak fake braces ni nampak real.

So, kalau korang berminat boleh details/pm Miraa Hussin kat details kat bawah eh. Selamat membeli belah ! Jangan tak beli tau, promosi + murah gila dah ni !! Rugiiiiiii tak beli :)

Contact :
wechat/line : miraahussin24
email : miraahussin[@]gmail[.]com

3 comments:

Eny Abdullah said...

ehh braces pun ada fake ke? boleh cantik dan samakan gigi jugak ke yang fake punya ni? atau as fashion je?

malaysiatercinta.com said...

Fake braces? You must be kidding me

Cik Siti said...

nice...sy kena pakai braces yg betul...tak leh guna fake ni...sbb gigi dah renggang...huhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com