✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 14, 2014

Rahsia Uzu Gebukan Pipi Dengan Mz Secret Botox Cream

As-Salam 


Rahsia Uzu Gebukan Pipi Dengan Mz Secret Botox Cream | Hai korang semua, pembaca uzu yang disayangi, hari ni uzu nak share produk kecantikan yang uzu guna untuk jadikan uzu lagi comel. hihi. Comel sebab memiliki pipi yang gebu gituu..

Actually ramai yang puji pipi uzu yang gebu ni, dah macam ada pau tersorok dalam pipi, dan sebenarnya pipi uzu tak gebu macam ni dulu, apa yang uzu guna, uzu guna botox lah ! Tapi bukan botox suntik-suntik yang haram tu tau, uzu guna Mz Secret Botox Cream ni.


Nak tau tak apa rahsia guna  Botox Cream ni?

Botox Cream membantu mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, jerawat, garis-garis halus di muka, menghilangkan cela dan lain-lain.

Botox cream ni boleh dipakai untuk siang dan juga malam. Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam!

Botox Cream ini sangat sesuai untuk semua masalah kulit normal atau sensitif. Juga boleh gunakan oleh semua golongan umur dari 18 tahun sehingga umur 60 tahun.


Kelebihan Botox Cream :
  • Menegangkan kulit wajah
  • Melambatkan proses penuaan, kulit tampak awet muda
  • Menghilangkan masalah garis-garis halus
  • Kulit nampak putih dan natural
  • Kulit Sekata dan berminyak
  • Pori-pori mengecil
  • Menghilangan jerawat serta parut jerawat
Keistimewaan Botox Cream :
  • Kesan dapat dilihat seawal 14 hari penggunaan
  • Pakej untuk penghantaran percuma ke seluruh Malaysia
  • Jaminan wang dikembalikan
  • Bebas dari kesan sampingan
  • Dijamin Halal
  • Mendapat kelulusan KKM
  • Dijamin sampai kerumah dalam tempoh 2-3 hari

Siapa rasa nak pipi gebu macam uzu, bolehlah try Botox Cream ni k . Best je bila pakai. Rasa sejuk kat muka. Uzu akan pakai 2x sehari, pagi lepas mandi, sebelum nak mekap tu, letak Botox Cream ni dulu, lepas kering, haaa gunalah mekap macam biasa. Kalau malam pula, uzu akan letak sebelum tidur. Jangan banyak sangat letak eh, sikit-sikit je, main tap tap tap je.

Kesimpulannya, kita tak payah nak buang duit tuk cantikkan kulit dengan kos beribu-ribu untuk dapatkan suntik Botox, dah la mahal, haram pula tu kan, baik guna Botox Cream ni je . Murah dan jimat. Krim Botox yang pertama tau di Malaysia..

Testimoni pulak boleh terjah kat sini, Testimoni Mz Secret Malaysia . Siapa nak jadi Agent tuk jual Botox Cream ni, boleh isi form kat sini eh, Form Jadi PengedarKepada yang berminat nak order ke kan, boleh terjah info kat bawah eh. 

Instagram : @mzsecretmalaysia


3 comments:

fazianbatrisyia said...

Comeynya uzu. brp harga cream tu ye?

AMIIZAA said...

salams pagi jumaat uzu yg manis,

cik blognya memang sentiasa cantik berseri2:):)

sarah said...

uzu ni baru kak perasan,kecik cam yuyu zulaikha yer..comeyyy

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com