✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, December 19, 2014

Amazing Mall Hunt Blogges Day At Klang Parade

Amazing Mall Hunt Blogges Day At Klang Parade | Salam. Sabtu lalu geng #kelabbloggerbenashaari dan blogger lain dijemput ke Bloggers Day kat Klang Parade. Hurm first time uzu datang ke Klang Parade ni. Agak jauh juga kan kalau dari KL. Nak hampir sejam juga nak sampai. Nasib baik mak lampir yang drive. Mak lampir = Fatin Bella.

Sampai je kat Klang Parade, terasa macam "wahhhhhh cantik juga mall ni" .. Haa kemain puji mall ni. Ingat mall cikai-cikai . Rupanya.. wahhh terbaik punya design. hehe :D

Pendaftaran bloggers kat kaunter pendaftaran bermula jam 3.30 petang. Selepas semua blogger datang, so kami mulakan jelajah seluruh Klang Parade. Yeahhhh !!! Ramai datang. Rasa macam best lah jalan-jalan ngan kawan blogger ramai-ramai. Have fun je. hehe.

Persembahan pembukaan untuk kamiii. Yihuuuuuuu. Breakdance hiphop.. best layan tarian diorang ni. Macam nak ikut menari je. Hihihi. Nak tengok tak diorang menari? Meh tekan NI 
Lepas tengok persembahan, kami ke FireZone Family KTV . Yeahhhhh its time to karoks! Lama tak layan karoks . Rindu sangat. Hihi. Kali ni tempat karoks lebih besar dari sangkaan. Tak pernah tengok tempat karoks yang boleh muat lebih 20 orang. Besar kan?
Dalam #kelabbloggerbenashaari, ramai blogger yang berbakat dalam nyanyian. Sedap-sedap semua suara. Suara siti nurhaliza ada, suara ziana zain ada, suara katak punnnn ada. Haaa :D

Lepas layan karoks, kami dibawa ke tempat permainan. Game ! atau nama kedainya Circus Circus. Macam biasa, kalau kedai game, mesti lah banyak permainan yang boleh kita main. Yang best tu, haaa dapat coinn free. Jimat jimat Hehehehe :D Nak main apa je yang kami suka. Nak menari? Men game keta? Main bola? Main macam-macam lagi haaa. Yang penting, terpampang wajah happy memasing :)
Lepas tu, kami dibahagikan kumpulan mengikut warna tali reben yang diberi. Uzu kaler purple. Segroup ngan kembor lagi dan yang lain lain.. Ada 9 orang dalam group tu. Next destinantion is..

Spice Of Penang. Perghh terbaik lah dia punya rojak buah dan ABC. Sangat sedap. Serius. InsyaAllah kalau nak g Klang Parade, memang akan ke situ lagi.
Red Modani . Kedai kasut yang lelawa sesuai tuntuk peringat usia. Untung orang tua, orang muda, orang bujang macam kami ni, dan tuk budak kecil pun ada. Design kasut semua yang latest so rasa macam ada nak beli beberapa kasut tu tapi takde saiz ! Kecewa tak? Huwaaaahhh..
Last sekali kami p kedai baju, DEES . Berjalan sambil memilih baju yang berkenan..
Last destinantion kami, g makan di Next Food Juction. Pilihan uzu kat situ ialah, Sup Ani Utara yang memang uzu dah tau sangat sedap sebab selalu makan Sup Ani Utara tapi yang cawangan bangi..
Last sekali, semua blogger bergambar kat pentas bersama Upin Ipin. Best tengok gelagat Upin Ipin. Hihihi. Apa pun enjoyyyyyyyy sangat lah have fun ngan blogger kat Klang Parade. Dalam tu macam-macam ada. Nak shopping best kat situ. Makanan pun sedap-sedapppp tauuu ! Hihi.
Tq Klang Parade atas jemputan. We love youuuu !

6 comments:

Etuza Etuza said...

Wah meriahsangat lah kelihatannya..gambar pun terang..

AMIIZAA said...

salams uzu,
meriahhhhhnya :)

Fadzi Razak said...

Wah bila la boleh nak join event macam ni. huhuhuh

h- Zinnirah said...

macam ohsem je ^^ moga terus sukses!

Nadia Johari said...

memang best..jom hangout lagi

ubai ismail said...

seronok en..dapat gather ngan geng blogger yg lain ^^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com