✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 10, 2014

Handphone Terbaru Alcatel OneTouch Flash Sesuai Untuk Kaki Selfie !

Brand ambassadors promoting the #BEaFlasher campaign which include a range of selfie related activities for all Malaysians.
Handphone Terbaru Alcatel OneTouch Flash Sesuai Untuk Kaki Selfie ! | Baru-baru ni Alcatel Onetouch lancarkan fon baru tuk korang semua yang kaki selfie terutama perempuan macam uzu ni. Uzu pun kaki selfie. Rasa macam sesuai sangat dengan fon ni. hihi.

Sebab apa sesuai tuk kaki selfie? Sebab camera depan terang gila , 5MP HD woo terang benderang ni dan camera belakang 13MP full HD . Hp yang canggih pun 3MP je te tau. Haaa macam nak cari henpon gini? Sama macam henpon yang uzu pakai sekarang ni, 5MP juga camera depan. So mesti kualiti gambar pun sama dengan Alcatel Onetouch Touch Flash

Alcatel Onetouch Flash ni dia punya camera cun sangat. Tak pakah nak pakai camera 360 lagi. Bila selfie, mak aiii cantik macam dato siti. Tak yah pakai produk simply siti pun dah camtik gambar kita.hihi

Key features include:
5.5” HD IPS display
True Octacore 1.4 GHz CPU
13 Mpxl Full HD main camera
5 Mpxl 1080p HD front camera
Hotknot technology
8 GB ROM/ 1GB RAM
8.1mm thin
3200mAh battery 

Alcatel Onetouch Flash ni ringan sangat. 5g je .Senang kita nak bawa kemana-mana. Bateri pulak 3200mAh . So lebih tahan lama dari biasa. Mudah lah lepas ni. tak payah nak bawak powerbank sebesar alam. Pastu berat pulak tu. huhu.

Yang paling menarik tentang Alcatel Onetouch Flash, ada teknologi Hoknot yang mana boleh transfer file/gambar2 hanya melalui satu sentuhan. Tekan je zupppppppppppp ha dah transfer. Mudah sangat kan?

Powerful Android™ 4.4.2 KitKat®

Android OS sampaikan fungsi memory dan fungski skrin sentuh, tingkatkan kualiti dengan panggilan suara, direka semula Quickoffice dan E-mel dan papan kekunci smiley baru..

Hari tu Alcatel OneTouch lancarkan kempen #BEaFlasher yang mana aktiviti selfie atau ambik gambar sendiri dan terbuka untuk semua warganegara Malaysia. Kempen ni bertujuan galakkan kita selfie dan meluahkan perasaan sama ada happy ke, sedih ke janji luahkan ! Yang penting kena selfie dengam Alcatel One Touch Flash.

Alcatel One Touch Flash berharga RM699 je. Tak murah, tak mahal, berbaloi sangat untuk student, atau bisnesman/woman, atau sesiapa je semua boleh pakai. Dia siap bagi cover jenis flip . Nak yang canggih tapi murah? Ini lah dia , Alcatel One Touch Flash ! Hehehe.

Bila boleh dapatkan Alcatel OneTouch Flash? Ok lusa dah start dijual, 12.12.2014 di Malaysia Barat dan 15.12.2014 di Malaysia Timur. 1000 set pertama yang terjual akan dapat monopod ! Yeahhhhh sapa kaki selfie? Angkat tangan !! Uzu ler tu. Lagi best dapat stick kan. Alahaiiii bestnya kalau dapat.

Sempena pelancaran itu, Alcatel OneTouch juga telah bekerjasama dengan Hydraskins.com untuk memberi eksklusif 50% daripada kulit secara eksklusif untuk pengguna Alcatel OneTouch dengan hanya memasukkan kod penebusan "BEaFlasher". Tempoh promosi sah hingga 31 Mac 2015.
KL Kong, Country Manager, TCT Mobile Malaysia (3rd from left) unveiling the new ALCATEL ONETOUCH FLASH.
KL Kong, Country Manager (3rd from left), Jeslyn Ng, Country Marketing Manager (4th from left) and Jason Khor, Business Development Manager (3rd from right) from TCT Mobile Malaysia with performers at the launch event of ALCATEL ONETOUCH FLASH.
KL Kong, Country Manager, TCT Mobile Malaysia (far left) taking a selfie with the ALCATEL ONETOUCH FLASH.
KL Kong, Country Manager, TCT Mobile Malaysia sharing about his optimism about the performance of ALCATEL ONETOUCH smartphones.
Best kan? Haaa korang semua boleh la dapatkan Alcatel OneTouch Flash ni kat kedai eh. Uzu pun memang tengah cari handphone ni. Yelah, sebagai blogger yang aktif, kena ada 2 3 handphone sebagai backup bila kat event nanti. Tak gitu? Hihi. Oklah selamat membeli ye !


7 comments:

AMIIZAA said...

salams uzu:)
menarik jugak...

Normi Nieza said...

menarik..:)

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni...

zazanizam said...

akak pun kaki selfie hahahaha bagus jugak ni

Azhafizah Md Nor said...

alcatel come back dengan new features..menarik jugak ni

Z@i Z@mR33 said...

menarik dan murah...dan2 rs nk p beli

salmiah awang said...

cantik model dan warnanya dan memang khas untuk selfie.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com