✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, December 9, 2014

Jom Order T-Shirt Harimau Malaya Sempena Musim Bola Ni !

Jom Order T-Shirt Harimau Malaya Sempena Musim Bola Ni ! | Salam. hai korang semua. Ada tak yang minat bola kat sini? Mesti ada kan? Haaaa siapa yang minat bola tu boleh beli t-shirt harimau malaya ni untuk menunjukkan yang u ols tu penyokong harimau malaya. 100 helai je tauu..

Tak murah, tak mahal ye korang-korang semua. Harga insyaAllah mampu milik. Uzu selalu beli tshitt I AM tu kat sini. Dah ler murah, kualiti baju terbaik. Lembut je jenis kain.

Selain tshirt harimau malaya ni, banyak lagi design tshirt lain yang available. Macam-macam ada. Dah macam astro dah.. Thisrt I AM pun ada dan banyak lagi. 

Kalau ada yang berminat boleh lah order melalui whatsapp/telegram/wechat di 013-3932311 atau boleh terjah ke ig @kedai_tshirt :)

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh menarik ni, thanks for sharing uzu...

cazamiya said...

WAAAHHHHH...comeyy comeeyyy yaaa tshirtt nyee,, rasa kena rembatt ni selaii dua ni hihi

Cik Iman said...

mak ai smart design dia. lagi semangat kalau pakai nie kan ekekek

Azhafizah Md Nor said...

semangat harimau malaya ni..aummm

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com