December 09, 2014

, ,

Jom Order T-Shirt Harimau Malaya Sempena Musim Bola Ni !

Jom Order T-Shirt Harimau Malaya Sempena Musim Bola Ni ! | Salam. hai korang semua. Ada tak yang minat bola kat sini? Mesti ada kan? Haaaa siapa yang minat bola tu boleh beli t-shirt harimau malaya ni untuk menunjukkan yang u ols tu penyokong harimau malaya. 100 helai je tauu..

Tak murah, tak mahal ye korang-korang semua. Harga insyaAllah mampu milik. Uzu selalu beli tshitt I AM tu kat sini. Dah ler murah, kualiti baju terbaik. Lembut je jenis kain.

Selain tshirt harimau malaya ni, banyak lagi design tshirt lain yang available. Macam-macam ada. Dah macam astro dah.. Thisrt I AM pun ada dan banyak lagi. 

Kalau ada yang berminat boleh lah order melalui whatsapp/telegram/wechat di 013-3932311 atau boleh terjah ke ig @kedai_tshirt :)
Share: