✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 25, 2014

Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita dari Cosmoderm

Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita dari Cosmoderm | As-Salam.Lama tak update blog. HIhi maklumlah busy sangat-sangat. Baru ada kesempatan nak share something ni. Hihi. Nak tau tak apa? Baik punyaaa. Tuk pompuan je ni. Tapi lelaki pun boleh baca. Ok, hari ni uzu nak berkongsi pengalaman selepas berbulan-bulan pakai benda ni. Benda apa? Haaa men baca dulu masalah uzu.

Ok sebagai seorang perempuan, uzu tak terlepas daripada masalah keputihan. Bahaya tau keputihan ni. Kalau keputihan normal tu, akan keluar kaler putih atau krim. Kalau yg tahap kronik tu, akan keluar kaler kuning, hijau, kelabu dan berbau. Haaaaa yang ni jangan ambik mudah.. Uzu pernah tau ada keputihan tahap kronik tu. Aduhhh. dah la berbau kan, rasa gatal menyerang. So uzu pakai la benda pencuci bagai ni tapi tak berkesan pun. Sama je hasilnya.

Tapi bila guna Manjakani pencuci dari cosmoderm ni, ya allah. Rasa macam problem uzu selesai tau. uzu jarang sesuai dengan produk ni.. Tapi cosmoderm? Lajuuu je sesuai. Dan bila pakai..sejukkk je rasa. fressh. Hahahaha. Tu yang sampai sekarang guna. Berkurang masalah keputihan kronik tu. Dah jadi keputihan tahap biasa. Tu pun kekadang je.

Pencuci wanita ada 2 jenis dari Cosmoderm ni, antaranya Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita. Manjakani Bahagia ni macam gel. So pencuci secara take on. Manjakani Pencuci Intim Wanita pula, jenis take off. So pakai dan bersihkan.. So kalau nak pakai dua-dua sangat digalakkan. Sebab akan mendapat hasil terbaik ! Hehe.. Bukan orang dah berkahwin je boleh pakai tau, orang muda macam uzu ni sesuai sangat. Kita sebagai wanita kena jaga kebersihan sebelum kahwin ataupun selepas kahwin. Baru lah suami tak lari nanti hehehehehe :D

So apa yang benda best lagi lah pasal Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita dari Cosmoderm ni ? Ok.. selain daripada gandingan hebat untuk keintiman suami isteri, Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita ni punca dan sumber keyakinan isteri dan kebahagian rumahtangga tau. Huhu..

Dengan keintiman macam tu, leh tambah zuriat. ye dak? hihihi. Bukan setakat selesa antara suami isteri, malah keyakinan tu membuatkan si isteri selesa dengan imej sendiri, berusaha untuk faham setiap sudut tentang si suami. Bila dah happy macam ni, mestilah ada babak gurauan, pupuk kemesraan, usik mengusik dan macam-macam lagi lah. Hehehe. Tak gitu?

Penggunaan Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita boleh bantu mengembalikan keintiman pengantin lama atau bantu memulakan keintiman utk pasangan baru kahwin . So sangat digalakkan guna..

Ramuan tradisi dlm Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita dari Cosmoderm yag dulu direbus oleh nenek dan tok bidan sekarang ada dlm bentuk gel dan pencuci. So Manjakani Bahagia dan Manjakani Pencuci Intim Wanita bebas daripada bahan kimia. Kita pun rasa selamat je nak pakai. Kan?

Hehe ..Nak tau tak kenapa Manjakani Bahagia dan Manjakani Hygine Wash ni best bila pakai? Sebab ramuannya... Ramuan ni terpilih tau. Antaranya, kacip fatimah, sireh dan aloe vera. Patut sejuk je. rupanya ada Aloe Vera. Orang dulu-gulu bila lepas pantang, diorang akan guna manjakani tuk pulihkan sanita bersalin tuk kembalikan semula otot-otot intim. Haaa tu sebab suka sangat dengan Manjakani Bahagia dan Manjakani Hygine Wash ni, sebab ada manjakani. Hehe. Jom baca cara penggunaan manjakani pulak.

Cara penggunaan :

1. Manjakani Bahagia Cosmoderm


Gel Manjakani untuk kebahagiaan suami dan isteri. Khasiat manjakani untuk menguat otot-otot dan kacip fatimah untuk kesihatan bahagian intim digabungkan dalam gel dengan haruman menggoda. Manjakani Bahagia mampu memberi keyakinan kepada wanita sambil menghangatkan  hubungan intim suami isteri. Rasalah perbezaan segera semasa penggunaan pertama. Guna setiap hari untuk kesihatan bahagian intim bak anak dara dan setiap malam untuk keyakinan bak pengantin baru.

Cara Penggunaan :

  • Sapukan sedikit di bahagian intim setiap kali  selepas mandi untuk kekuatan dan kebersihan bahagian intim
  • Guna sebelum atau semasa bersama tersayang. 
  • Tidak sesuai untuk wanita yang hamil

2. Pembersih Intim Manjakani Cosmoderm
Peratusan Manjakani yang tertinggi di pasaran membantu membersih, menyamankan, mempercepatkan penyembuhan luka dan wangian menggoda serta rasa segar yang berpanjangan.

Cara penggunaan :
  • picitkan sedikit  di atas tapak tangan yang bersih
  • Gosok sehingga berbuih dan sapukan di kawasan intim
  • Bilas hingga bersih
Uzu pakai yang Pembersih Intim Manjakani Cosmoderm yang kaler pink tu. Hihi. Yang uzu cerita panjang lebar dari atas tu, yang kaler pink. tuk orang belum kahwin. Yang dah kahwin, guna botol kaler purple di atas. InsyaAllah membantu . Yakin je. Yang penting, kena try dulu. Kalau tak, mana nak tau sesuai ke tak kan? 

Last but not least, untuk pengetahuan korang, Mingguan Wanita syiokan pencuci intim ni sebagai Pilihan No.1 dalam isu December. Tu sebab uzu tak ragu-ragu lagi pakai pencuci ni.. Uzu pun nak repeat lagi. Sebab stok dah nak habis. Al-maklumlah hari-hari guna. Mana nak terlepas pakai kan. Hihi. 

So kalau nak beli produk ni, beli kat http://www.comoderm.com.my/ atau terjah je kat page diorang di Cosmoderm :) Selamat membeli belah ye korangggg. Salam.

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com