✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 3, 2014

Mee Udang D'Laila Corner Menjadi Perhatian Blogger !

As-Salam

Mee Udang D'Laila Corner Menjadi Perhatian Blogger ! | Alhamdulillah akhirnya dapat juga makan mee udang yang dalam gambar macam sedap je, macam sedap je dan ianya lagi sedap dari dalam gambar hokayyy !

Sebelum ni jeling-jeling je gambar kat pesbuk abg ben dan geng #kelabbloggerbenashaari yang dah banyak kali makan kat situ. Kite jelesss hokay. Kite jelesss. Kite meraung-raung dan telan air liur je dan akhirnyaaaaaaaa arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh isnin malam tu berkesempatan nak p .Yihuuuu i is suka sangatttt sebab excited nak merasa :D

Bayangkan dari Bangi/Putrajaya ke Nilai kami geng #kelabbloggerbenashaari sanggup datang hokay semata-mata nak merasa Mee Udang D'Laila Corner ni. Yang gambar kat atas ni, mee udang yang saiz besar (L) , RM12.00 . Wowww kemain meriah lagi abang-abang udang yang sado terdampar kat atas mee udang ni. Harga sangat berbaloi. Uzu suka udang je, kalau ada saiz xxl, dah order dah. Kemain si uzu ni.. ingat baju ke nak sampai saiz xxl :D

 
Apa pun terima kasih kak D'Laila Corner sebab sudi melayan kami dengan baik. Terima kasih sebab belanja kami sekali  hehehehe. Baik sungguh lah hakak ni.So, korang semua, siapa nak g terjah Mee Udang D'Laila Corner ni, boleh waze MMA SANTAI CORNER NILAI dan insyaAllah korang akan sampai.

7 comments:

Yan Ty said...

MMA Corner yunk,Alhamdulillah akhirnya tercapai juga hasrat nak ke sana.

Fadhilah Yunus said...

Ala..nmpak sedap la uzu..tp jauh sgt nk pi..huhu

AMIIZAA said...

bestnya udang besaq2 sedappppppp......

adda syuhada said...

Assalam ,
sodaaaaaaaaaaaaap3
biasanya mee udang tgk kecik2 ngn berapa ketul jer....
ni kemain bykkk n besar2...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam uzu,
hokeyh uzu buat akak tak sabor nak on misi mee udang kuala sepetang jumaat ni :P

Azhafizah Md Nor said...

dah lama teringin nak rasa tapi tu lah tak pergi pergi pun..tengok udang tu memang best! ratah udang je kerjanya :)

Nadia Johari said...

jelssss..nak jugakk

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com