✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, December 2, 2014

Meraihkan Birthday Ben Ashaari Di Flora Cafe Ampang Walk

As-Salam
Meraihkan Birthday Ben Ashaari Di Flora Cafe Ampang Walk | Ahad 30 November 2014 ialah tarikh birthday Abg Ben yang ke...hahaha tak taw yang keberapa. Selain abg ben, ash (anak kak farah waheeda) , cik ma (wife abe que) , Ujang dan sapa eh lagi bulan november di sambut sekali :)
Meriah sungguh suasana hari jadi waktu ni. Rasa macam happy sangat-sangat sebab ada KBBA : #kelabbloggerbenashaari yang rapat giler macam ni. Dah macam adik beradik !
Yang ni pula gambar makanan-makanan yang disediakan oleh Flora Cafe. Cantik sangat bunga-bunga, belon-belon dan suasana cafe. Hihi. Jatuh cinta dengan Flora Cafe ni..Hehe :D Suasana romantik..
Apa pun, Thanks kepada kak Yantlee sebab menguruskan itu dan ini untuk abg ben. Tak lupa juga kepada Nina Cybercake yang sponser kek yang sedap dan unik rupa abam sado, 

Flora Cafe ni sekarang ada PROMOSI NOV-DIS 2014 tau ! Pakej berkumpulan, pakej hari lahir dan reunion . Harga? Memang murah beb..

Harga Flora Cafe
RM25 Dewasa
RM10 Kanak-kanak 6-8 Tahun
Minima 15-20 pax ke atas

Menu
Cucur udang | Rojak buah | Nasi Goreng | Mee Hoon Goreng | Kuih melayu | Bubur manis | Air Sirap | H20 | Teh tarik | Nescafe | Hiasan Belon | Cake

So siapa yang berminat nak tempah ke, nak makan kat situ ke, boleh terjah Flora Cafe tuk matlumat lanjut :)

5 comments:

Normi Nieza said...

merihanya.:)

Ben Ashaari said...

Tqqq

Yan Ty said...

Tenkiu for supporting me and make the day happy as plan.

yoorin melacolea said...

hepy berfday abg ben.. ambooiii..kek nye..kemainn.. ^_^

Cik Iman said...

bergaya sungguh kek dia agagaga

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com