✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 1, 2014

Pad Feminin BioSeleza Selesaikan Masalah Uzu !


Pad Feminin BioSeleza Selesaikan Masalah Uzu ! | Dengar cerita sekarang kecoh banyak jenis pad yang boleh menyebabkan kanser. Sampai seram juga uzu nak guna pad jenama lain.

Sekarang ni kanser serviks merupakan kanser kedua yang bahaya untuk perempuan. Kenapa terjadinya kanser serviks. Dari pad yang kita pakai lah..

Another common problem wanita, keputihan, gatal, berbau, radang rahim, ketidaksuburan, vaginitis, cervicities etc. Sebab tu pad is one of the factor that cause it. 



So, uzu pun dengar cerita Bio Seleza Feminine Pad  ni macam elok juga sebab diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dengan berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran.

Siapa Yang Sesuai Pakai Pad BioSeleza?

  1. Semua perempuan/wanita yang sudah datang haid
  2. Mereka yang mengalami masalah senggugut, keputihan atau masalah-masalah sakit puan yang lain
  3. Mereka yang selalu lesu dan penat. Teknologi Bio Velocity boleh membantu memberi tenaga
  4. Ibu berpantang: Boleh ditampal di dalam stokin untuk membantu peredaran darah dan memanaskan badan.
  5. Ibu mengandung: Boleh memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, kencing kotor atau terkencing semasa batuk atau bersin.
  6. Wanita yang kurang libido atau susah untuk dirangsang. Sesuai untuk yang sudah monopause juga.
  7. Lelaki: Boleh membantu masalah buasir, angin pasang, meningkatkan libido dan kelakian & pelbagai fungsi lain melalui Tenaga BioVelocity.
Harga Bio Seleza

BIO SELEZA datang dalam 3 kotak. Setiap kotak ada 6 packs pad.

1. Mixed Box

Dalam Mixed Box ni ada:

1 x Night Safe 330mm (extra long) 8 pads/pack
1 x Night Safe 290mm 8 pads/pack
2 x Day Safe 245mm 10 pads/pack
2 x Pantyliner 155mm 30 pads/pack
Total = 96 pieces
Harga pasaran: RM131 per box

2. Day Safe Box

Dalam Day Safe Box ni ada:
6 x Day Safe 245mm 10 pads/pack
Total = 60 pieces
Harga pasaran: RM128 per box

3. Pantyliner Box

Dalam Pantyliner Box ni ada:
6 x Pantyliner 155mm 30 pads/pack
Total = 180 pieces
Harga pasaran: RM138 per box

PROMOSI bulan Disember Coffee Marine Essence ( 20 sachet )

Harga Pasaran : RM26.50.
Harga Promosi : RM24

Promosi dari Faizyshoppe :

  • Diskaun mengikut syarat dan terma.Mesti LIKE FB Faizyshoppe dahulu dan PM di situ untuk rebet RM5 bagi setiap pembelian.
  • Free GIFT.
  • COD area Salak Selatan ,Cheras , Sekitar KL.
  • RM6 postage
Hubungi :

Tel/Whatsapp/SMS : Faizy 0193746215

2 comments:

Nur Madihah said...

wah bagusnya!tapi pad ni gel ke?

Faizy Shoppe Best said...

Nur Madihah boleh contact no itu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com