✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 29, 2014

Water Park Bukit Gambang Resort City #day2

Water Park Bukit Gambang Resort City #day2 | As-Salam. Hurm lama tak update blog. Rasanya dalam 4 hari tak update. Nak update, tapi takde mood. Masih lagi trauma dengan mangsa banjir di Pahang, Perak, Kelantan dan Terengganu.

Entry kali ni, uzu nak sambung part #2 gathering #kelabbloggerbenashaari kat Gambang tu. Yang 1st day, boleh rujuk entry ini.

Seawal jam 9 pagi, kami beakfast. Memandangkan cuaca hujan pagi tu, kami tangguhkan acara mandi manda dengan sarapan pagi. Tapi hujan tak berhenti-henti dan kami decide untuk check out hotel.

Check out hotel bukan sebab nak balik awal, tapi nak teruskan niat mandi manda di Water Park Bukit Gambang Resort City walaupun hujan renyai-renyai. Hujan tak lebat mana pun, so boleh bermandi manda.
Benda pertama kami buat, simpan barang kat locker. 1 locker berharga RM25 dan pelambung berkembar pula RM20. Memang mahal tapi nak buat macam mana, bukan selalu kan. 



Mula-mula uzu memang tak nak mandi, tapi memikirkan yang kami bukan selalu berkumpul, so mandi lah sekali tuk memeriahkan lagi acara jerit menjerit kat situ. Best woo . Pengalaman yang terbaik. Dulu pernah juga mandi kat Sunway Lagoon tapi takde lah se-best ini.

Lepas mandi ni, kami tukar baju dan bergerak ke Safari Park pula. nanti uzu update next entry eh. Best tengok rimau besar kedabak. Tengok secara dekat. Teruja sangat. Hiihi. Ok uzu nak sambung kerja. Publish entry ni buat uzu legaa gila. Akhirnya aku updateeee ! kbai Salam..

12 comments:

zazanizam said...

seronok!!

Yan Ty said...

sesi jerit menjerit! kihkihkih

Nik Azidah said...

Baca entry ni dengan banyak gambar main air...tiba2 rasa sejuk sebab kat kl ni hujan...dah kenapa gambar je pun haha...

Eyriqazz GTO said...

meriahh...

kampung gagdet online said...

Hello semua.. nak ajak tuan punya blog melawat blog baru saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

Saya promote pelbagai jenis aksesori telefon, gadget & sewaktu . silalah singgah.

Nieyna Zainal said...

gambar Qaseh ngn kak ty klakar la .. huhuhu ..

Ein lanabulu said...

nak join...:-) singgah n follow sini dari follower # 5989

Aiz said...

dush,, habis basah.. =P
jemput singgah blog..
http://aizfaizi.blogspot.com/

zarulfarhana said...

syoknya tgk

YayaBucuk said...
This comment has been removed by the author.
Mad Parihh said...

paling syok main gelongsor yang baring tu . . fuhhh , nak melambung rasa

Nadia Johari said...

qaseh,..over kangkang tu..hahaa

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com